Ο κορονοϊός "χτύπησε" και τον Τομ Κρουζ - Τέλος τα γυρίσματα

Ο κορονοϊός "χτύπησε" και τον Τομ Κρουζ - Τέλος τα γυρίσματα

Διακόπηκαν για λόγους ασφαλείας, τα γυρίσματα της έβδομης ταινίας της σειράς «Επικίνδυνες Αποστολές», που γίνονταν στην περιοχή της Βενετίας. Με το φοβο του κορωνοϊού , οι ηθοποιοί και το συνεργείο έφυγαν από τη χώρα..

Το «Mission Impossible 7» εγκατέλειψε την Ιταλία. Η παραγωγή της έβδομης ταινίας της σειράς απαιτούσε γυρίσματα τριών εβδομάδων στην περιοχή της Βενετίας, ωστόσο η ταχεία εξάπλωση του κοροναϊού στη χώρα έκανε την παραγωγό εταιρεία Paramount να πάρει την απόφαση να διακοψει τα γυρίσματα για αόριστο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter ο βασικός πρωταγωνιστής της ταινίας, Τομ Κρουζ, δεν βρισκόταν στην Ιταλία, ήταν όμως εκεί πολλά μέλη του καστ που περιλαμβάνει τους Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Σάιμον Πεγκ και Βανέσα Κίρμπι από την προηγούμενη ταινία, αλλά και ως νέες προσθηκες, το Νίκολας Χουλτ, τη Χέιλι Άτγουελ και τη Σία Ουίνγκχαμ.

Είναι άγνωστο αν αυτή η καθυστέρηση στα γυρίσματα θα επηρεάσει την ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας, που έχει προγραμματιστεί για τις 23 Ιουλίου 2021.

Κκαι η προηγούμενη ταινία, το «Mission Impossible: Fallout» είχε διακόψει τα γυρίσματα για αρκετές εβδομάδες, όταν ο Τομ Κρουζ έσπασε τον αστράγαλό του σε μια επικίνδυνη σκηνή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα