Χαλκιάς: Αν θέλει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ να κάνει το Λαβ Σόρρυ να βρει άλλον Σάκη

Χαλκιάς: Αν θέλει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ να κάνει το Λαβ Σόρρυ να βρει άλλον Σάκη

Την δική του απάντηση σε ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», σχετικά με την ενδεχόμενη επιστροφή του Λαβ Σόρρυ, στην οποία η Κωνσταντίνα Μιχαήλ θα έλεγε «ναι», έδωσε ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος απάντησε γελώντας πως: «Να βρει έναν άλλον Σάκη και να το κάνει! Δεν πιστεύω σε αυτά. 30 χρόνια μετά μπορώ να κάνω κάτι που θα με εκφράζει 30 χρόνια μετά, όχι κάτι που με εξέφραζε 30 χρόνια πριν. Δεν έχω κανένα λόγο να κάνω κάτι τέτοιο, είμαι εναντίον των ριμέικ».

Αμέσως μετά, όταν Τάσος Χαλκιάς ερωτήθηκε για τη συμμετοχή τους στις Άγριες Μέλισσες, ανέφερε τα εξής: «Στις Άγριες Μέλισσες ήταν εντελώς φιλική συμμετοχή, άλλωστε το έγραφε και στα τρέιλερ και δεν πήρα λεφτά βεβαίως. Τι είναι τόσο εντυπωσιακό, δεν μπορώ να καταλάβω. Μου λέει ο παραγωγός “Τώρα τι να σε πληρώσω ρε Τάσο, επειδή του ήρθε του σκηνοθέτη για μια μέρα γύρισμα”; Του είπα τίποτα».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην επιλογή του Αλέξη Γεωργούλη να είναι ξανά στην κριτική επιτροπή του show μεταμφιέσεων του Ant1, τώρα που πλέον είναι ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Κοτζάμ ευρωβουλευτής αφήνει την έδρα του και πηγαίνει να γίνει κριτής! Εγώ δεν έχω δεχτεί τέτοια πρόταση. Αν δεχτώ θα το σκεφτώ», απάντησε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα