Κώστας Βουτσάς: Θα είμαστε μαζί μέχρι τα 110

Κώστας Βουτσάς: Θα είμαστε μαζί μέχρι τα 110

Γεννημένος στις 31 Δεκεμβρίου 1931, ο Κώστας Βουτσάς έκλεισε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα 88α του γενέθλια.

Με αφορμή τα γενέθλιά του αλλά και την έλευση του νέου χρόνου ο Κώστας Βουτσάς έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλους εκείνους που του δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους όλα αυτά τα χρόνια.

Το μήνυμα του Κώστα Βουτσά για τα γενέθλιά του

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές που μου στέλνετε όλοι οι άνθρωποι που ζούμε μαζί και αυτό με κάνει και ζω. Είμαι “παρά κάτι” 90 ετών και θα είμαστε μαζί εξαιτίας της αγάπης σας μέχρι τα 110» ακούγεται να λέει ο Κώστας Βουτσάς στο σύντομο βίντεο που ανάρτησε η επίσημη ιστοσελίδα της «Φίνος Φιλμς» στο Facebook.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι ο Κώστας Βουτσάς νοσηλεύτηκε σύμφωνα με δημοσιεύματα στο νοσοκομείο τον περασμένο Οκτώβρη, εξαιτίας μια ίωσης που τον ταλαιπώρησε, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ξεπέρασε την ασθένεια και χαίρει άκρας υγείας.

Πριν από λίγες ημέρες η σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού, Αλίκη Κατσαβού, είχε ανεβάσει στο Instagram το ακόλουθο βίντεο με τον τρίχρονο γιο τους, Φοίβο, να παίζει μαζί του.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η καρδιά μου έλιωσε! . . . #fatherandson #familybond #playful #toddler #love #precious #momentsofpurelove #cuddle #time #slowdown #enjoy #enjoylife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλίκη Κατσαβού /Alice Katsavou (@alikikatsavou) στις28 Δεκ, 2019 στις 5:39 μμ PST

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα