Οι δέκα εξωφρενικές απαιτήσεις που είχε ο Μάικλ Τζάκσον

Έχουμε ακούσει πολλές φορές ότι αρκετοί παγκοσμίου φήμης σταρς έχουν απαιτήσεις που ξεπερνούν την ανθρώπινη φαντασία,  με κάποιους να τους θεωρούν ξιπασμένους και εγωκεντρικούς. Ένας από αυτούς ήταν και ο Βασιλιάς της Ποπ, Μάικλ Τζάκσον, o οποίος πρέπει να παραδεχτούμε ότι ήταν ένας απίστευτος καλλιτέχνης, με μοναδικές ικανότητες πάνω στην σκηνή.

Ο Μάικλ Τζάκσον έζησε μια ζωή που ταίριαζε περισσότερο σε έναν Γαλαζοαίματο, και διαβάζοντας τις απαιτήσεις του, καταλαβαίνουμε λίγα πράγματα για τον χαρακτήρα του καλλιτέχνη όταν δεν τραβούσαν οι κάμερες.

Σήμερα ρίχνουμε μια ματιά σε 10 απαιτήσεις που είχε ο καλλιτέχνης όταν βρισκόταν στο πικ της καριέρας του. Σίγουρα μερικές από αυτές θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Διέδιδε φήμες

Πολλοί διάσημοι άνθρωποι που εμπλέκονται με την βιομηχανία του θεάματος, αποφεύγουν συστηματικά οποιαδήποτε είδους φήμη. Ο Μαικλ Τζάκσον ήταν η εξαίρεση σε αυτό τον κανόνα, καθώς προκειμένου να κρατήσει την θέση του στην κορυφή είχε ζητήσει να διαδοθούν φήμες γι’ αυτόν. Ήταν γνωστό ότι έκανε τα πράγματα πάντα με τον δικό του τρόπο, και αυτό είναι το τέλειο παράδειγμα.

Ήθελε να μείνει για πάντα νέος

Ο Μάικλ Τζάκσον είναι γνωστό ότι ήθελε να μείνει νέος για πάντα, και για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα ζήτησε να του κατασκευάσουν έναν θάλαμο αποσυμπίεσης. Μάλιστα βγήκε και μια φωτογραφία μέσα του, η οποία έκανε τον γύρω του διαδικτύου.

Στολή Μπάτμαν

Όσο και αν θέλουμε να είμαστε ο Μπάτμαν, αυτο είναι κάτι πέρα από τις δυνατότητες μας. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ίσχυε για τον Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος ζήτησε να δημιουργήσουν μια στολή αποκλειστικά γι’ αυτόν. Έτσι μπορούσε να μεταμφιεστεί σε Σκοτεινό Ιππότη όποτε ήθελε, καθώς είχε την στολή στο σπίτι του.

Ψαλιδοχέρης

Είναι αρκετά λογικό για κάποιον τόσο εκκεντρικό όπως ο Μάικλ Τζάκσον, να θέλει να αποκτήσει διάσημα πράγματα από τις αγαπημένες του ταινίες. Ήταν πράγματα που μόλις τα έβλεπε ήθελε να γίνουν δικά του πάση θυσία. Ένα από αυτά ήταν τα χέρια-ψαλίδια που φορούσε ο Τζόνι Ντεπ στον “Ψαλιδοχέρη” του Τιμ Μπάρτον, κάνοντας όλους τους οπαδούς του σκηνοθέτη να σκάσουν από την ζήλια τους.
Ένα ιδιωτικό ακίνητο στην εξοχή για την οικογένεια του

Οι μουσικοί που ταξιδεύουν με τα μέλη της οικογένειας τους, αναμφίβολα θέλουν να τους προσφέρουν ότι καλύτερο, και συνήθως ζητάνε να μείνουν σε κάποιο καλό ξενοδοχείο. Αυτό δεν ίσχυε στην περίπτωση του Τζάκσον, ο οποίος ήθελε η οικογένεια του να πάρει μια γεύση του τι θα πει καλή ζωή, και ζήτησε να μείνουν σε ένα υπέροχο ακίνητο στην εξοχή.

Οι ενδιάμεσοι τοίχοι στα δωμάτια των ξενοδοχείων έπρεπε να γκρεμιστούν

Αν ένας συνηθισμένος άνθρωπος ζητούσε κάτι τέτοιο, ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου θα γελούσε και θα του έλεγε να πάει σπίτι του. Ωστόσο, ο Μάικλ Τζάκσον, είναι ο Μάικλ Τζάκσον, οπότε το ξενοδοχείο συμφώνησε να πραγματοποιήσει την επιθυμία του καλλιτέχνη, γκρεμίζοντας τους τοίχους ώστε να μπορούν τα παιδιά του να περιπλανηθούν.

Έκλεισε ένα σουπερμάρκετ για να ψωνίσει ολομόναχος

Το να πας στο σούπερμάρκετ, είναι κάτι που πολλοί δεν βρίσκουν καθόλου διασκεδαστικό, ιδίως όταν έχει πολύ κόσμο. Σίγουρα αν είσαι ένας γνωστός καλλιτέχνης όπως ο Μάικλ Τζάκσον, είναι σχεδόν αδύνατον να μπορέσεις να πας να ψωνίσεις χωρίς να σου ορμήξουν χιλιάδες οπαδοί με κάμερες κ.τ.λ. Έτσι, ζήτησε να κλείσουν ένα σουπερμάρκετ αποκλειστικά γι’αυτόν, ώστε να μπορέσει να ψωνίσει ολομόναχος.

Έχει το δικό του βιντεοπαιχνίδι

Τις ημέρες που οι κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών ήταν στις δόξες τους και βρισκόντουσαν σε κάθε σαλόνι, ο Μάικλ Τζάκσον ζήτησε να του κατασκευάσουν το δικό του βιντεοπαιχνίδι. Έτσι, το φιλμ του Moonwalker μετατράπηκε σε παιχνίδι για την κονσόλα Sega Genesis.
Είχε το δικό του θέατρο

Μια νύχτα έξω στην πόλη μπορεί να γίνει αρκετά κουραστική, οπότε γιατί να μην διασκεδάσεις μέσα στο σπίτι σου; Έχοντας περισσότερα χρήματα από ορισμένους από τους πλουσιότερους ανθρώπους που ζούσαν εκείνη την εποχή, ο Μάικλ Τζάκσον δημιούργησε ένα ολόκληρο θέατρο μέσα στο σπίτι του, το οποίο θεωρήθηκε από πολλούς αρκετά εξωφρενικό.

Είχε τον δικό του χιμπατζή

Πολλοί άνθρωποι ήταν εξοικειωμένοι με τα πράγματα που είχε ο Μάικλ Τζάκσον στο σπίτι του, ωστόσο αυτό προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις. Ο χιμπατζής που είχε ο καλλιτέχνης ήταν επίσης διάσημος, και ο δεσμός που υπήρχε μεταξύ των δύο έγινε πολλές φορές πρωτοσέλιδο των ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα