Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ δεν μιλάνε με κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ δεν μιλάνε με κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας

Ο πρίγκιπας Χάρι πριν λίγο καιρό επιβεβαίωσε στο ντοκιμαντέρ από το ταξίδι στην Αφρική τις φήμες που θέλουν την σχέση με τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ να περνάει κρίση.

Όπως αναφέρει το περιοδικό People USA, ο μικρότερος πρίγκιπας και η Μέγκαν Μαρκλ, παλεύουν να βγουν από την απομόνωση που έχουν από την βασιλική οικογένεια.

«Κανείς δεν τους μιλάει, δεν έχουν δεχτεί ούτε ένα sms από την υπόλοιπη οικογένεια και ο Γουίλιαμ δεν έχει κάνει καμία κίνηση να έρθει κοντά στον αδερφό του», αναφέρει πηγή από το Παλάτι και συμπληρώνει:

«Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για τη Μέγκαν που μεγαλώνει τον γιο της μακριά από την μητέρα της, έχοντας προβλήματα με τον πατέρα της και τα αδέρφια της αλλά και με την οικογένεια του Χάρι αυτή τη στιγμή».

Πάντως οι πηγές του περιοδικού επιμένουν πως το πρώτο χάσμα ανάμεσα στα δύο αδέρφια ήρθε όταν ο Χάρι  είχε ανακοινώσει πως θέλει να παντρευτεί τη Μέγκαν.

Βασιλική πηγή αναφέρει πως η σχέση των δύο αδερφών έχει επηρεαστεί και από την σχέση της Μέγκαν με την Κέιτ:

«Όπως συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες, όταν ένα μέλος της παντρεύεται, υπάρχει μια περίοδος αναπροσαρμογής. Οι προτεραιότητες και το ενδιαφέρον των αδερφών έχει αλλάξει».

 

news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα