Νίκος Κουρής: Αρνούμαι να μιλήσω με τον Γεράσιμο Γεννατά

Νίκος Κουρής: Αρνούμαι να μιλήσω με τον Γεράσιμο Γεννατά

O Nίκος Κουρής ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το θέμα που είχε δημιουργηθεί με τον Γεράσιμο Γεννατά πριν από τρία χρόνια.

«Δεν έχουμε μιλήσει από τότε. Αρνούμαι να μιλήσω με τον Γεράσιμο Γεννατά. Θεωρώ απαράδεκτο να χρησιμοποιεί ο οποιοσδήποτε, δεν μιλάω για τον Γεράσιμο Γεννατά, μιλάω γενικά, ο οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί ένα όνομα είναι ύποπτο. Να βγω εγώ στα media και να χρησιμοποιήσω το όνομά σου είναι από μόνο του, για τη δική μου ηθική, ύποπτο. Ποιος είμαι εγώ που χρησιμοποιώ το όνομά σου;

Ένας ηθοποιός μπορεί να κρίνει έναν άλλον ηθοποιό, αλλά δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει στα media με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί να τον κρίνει αν τον δει, μπορεί να τον κρίνει με τους φίλους του, μπορεί να μιλήσει γι’ αυτόν, αλλά δεν μπορείς να βγεις και να πεις “πως παίζεις έτσι ρε;”. Εγώ πίσω από αυτό βλέπω κάτι άλλο. Βλέπω ότι εγώ βγαίνω στην επικαιρότητα χρησιμοποιώντας ένα όνομα.

Ο Χρήστος Λούλης μίλησε για τη Ζέτα Μακρυπούλια κι έγινε επικαιρότητα μέσα από ένα άλλο όνομα. Αυτό εμένα μου φαίνεται ύποπτο», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κουρής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα