Μαρία Κίτσου: Η ανατριχιαστική σύμπτωση και η εξομολόγηση για τον πατέρα της

Η Μαρία Κίτσου, που πρωταγωνιστεί στην δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» ήταν η πρώτη καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την φετινή σεζόν.

Η ηθοποιός εκτός από την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη μίλησε και για την ημερομηνία που πέθανε ο πατέρας της και τις τραγικές συμπτώσεις γύρω από αυτή.

«Ο μπαμπάς μου δεν μου έπαιρνε εξωσχολικά βιβλία για να μην αποσπάται η προσοχή μου από το διάβασμα. Ήταν στρατιωτικός, παλαιών αρχών, μεγάλωσα σε ένα πολύ πειθαρχημένο περιβάλλον. Είπα ψέμματα στο μπαμπά μου ότι μου ζήτησαν από το φροντιστήριο να αγοράσω για την έκθεση τον Ηλίθιο του Ντοστογιέφσκι. Αυτό ήταν το πρώτο μου βιβλίο. Αυτή ήταν και η πρώτη παράσταση της ζωής μου.

Στην πρώτη μου παράσταση, λοιπόν, στον Ηλίθιο, αρρωσταίνει ο πατέρας μου όταν κάναμε πρόβες. Ήταν καλπάζουσα η ασθένεια και δυστυχώς, δεν με είδε ποτέ να παίζω, γιατί η κηδεία του ήταν τη μέρα της πρώτης μου πρεμιέρας. Πέντε χρόνια μετά, την ίδια ημερομηνία, πήρα το Θεατρικό Βραβείο Μελίνα Μερκούρη», εξομολογήθηκε η Μαρία Κίτσου.

Άγριες Μέλισσες - Πέμπτη 10 Οκτωβρίου: Άφωνοι οι Σεβαστοί από την αποκάλυψη του Νικηφόρου

Μαρία Κίτσου: Είχα κατάθλιψη - Μαθαίνεις να ζεις τελικά με αυτό

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα