Νεκρός ο μασέρ που είχε κατηγορήσει τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση

Νεκρός είναι ένας άνδρας που κατηγορούσε τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση. Πρόκειται για έναν μασέρ που πέθανε την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η νομική διαμάχη με τον γνωστό ηθοποιό.

Ο μασέρ είχε καταθέσει μήνυση κατά του Κέβιν Σπέισι και τον κατηγορούσε για σεξουαλική παρενόχληση. Οπως ανέφερε, ο ηθοποιός τον είχε πιέσει τον Οκτώβριο του 2016 να του πιάσει τα γεννητικά όργανα και τον είχε φιλήσει στο στόμα αν και ο ίδιος αντιδρούσε κατά τη διάρκεια θεραπευτικού μασάζ στο Μαλιμπού.

Μεχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες θανάτου του μασέρ, ενώ δεν έχει διαρρεύσει ούτε και το όνομά του. Είχε υποβάλει πάντως μήνυση τον Σεπτέμβριο του 2018 με το τυπικό ψευδώνυμο «Τζον Ντο» .
Advertisement
End of ad break in 4 s

Το γεγονός πληροφορήθηκαν οι δικηγόροι του Κέβιν Σπέισι, έπειτα από υπόμνημα του ομοσπονδιακού δικαστηρίου. Μέσα από αυτό οι δικηγόροι του μασέρ έκαναν γνωστό ότι ο πελάτης τους έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Να σημειωθεί πάντως, ότι στην υπόθεση του μασέρ από το Μαλιμπού, οι δικηγόροι υποστηρίζουν ότι έχουν στη διάθεσή τους δύο ακόμη μαρτυρίες από μασέρ που θα καταθέσουν πως παρενοχλήθηκαν από τον Κέβιν Σπέισι ζητώντας πάντως να μην δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα