Υποψήφιος βουλευτής ο Σπύρος Μπιμπίλας

Υποψήφιος βουλευτής ο Σπύρος Μπιμπίλας

 Με την πολιτική αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά ο Σπύρος Μπιμπίλας και κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας θα είναι υποψήφιος με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου «Πλεύση Ελευθερίας», στην Α' Πειραιά. Μάλιστα, είναι ο μοναδικός υποψήφιος του κόμματος στην περιφέρεια αυτή.

Πάντως, ο ίδιος είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του από την περασμένη Παρασκευή, μέσω facebook.

«21 Ιουνίου ..Θερινή ισημερία ..η μικρότερη νυχτα μαζι με τον αγαπημένο Κωστα Βενετσανο στην πατριδα μου τον Πειραια που βαζω και υποψηφιοτητα μαζι με την Ζωή Κωνσταντοπούλου κ την Πλευση Ελευθερίας για την Βουλή», είχε γράψει ο Σπύρος Μπιμπίλας, προσθέτοντας την σχετική φωτογραφία.

 

 

Σήμερα με μια νέα ανάρτηση του στο facebook ο ηθοποιός, εξήγησε τους λόγους της απόφασης του:

Γιατι κατεβαινω με την Ζωή. Για να μπει ΖΩΗ με την Ζωή στην Βουλή. Για να μπορει να ακουστει η τίμια κ δυνατη φωνή της ξανα στην Βουλή . Δεν μπηκα υποψήφιος στην Α Πειραια με αποκλειστικό σκοπό να μπω εγώ στην βουλή αλλα για να βοηθήσω την Πλευση.. Το 3 τοις εκατό ειναι απαραιτητο. Για να επιτευχθει αυτός ο στοχος μήν φοβηθειτε να ψηφισετε..Διαβαστε την διακήρυξη της Πλευσης κ θα καταλάβετε.Δυναμώστε την Πλευση Ελευθερίας.. Δεν προκειται να μοιρασω φυλλάδια κ καρτες που ρυπαίνουν την πόλη... Να σωσουμε το περιβάλλον.. Τόσο χαρτι για πέταμα δεν χρειαζεται.. Ας ελπισουμε σε ενα καλυτερο μέλλον. @ Athens, Greece

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα