Το ξέσπασμα του Ντάνου: Δεν καταλαβαίνω γιατί προκάλεσε τόση εντύπωση ότι έγραψα βιβλίο

Το ξέσπασμα του Ντάνου: Δεν καταλαβαίνω γιατί προκάλεσε τόση εντύπωση ότι έγραψα βιβλίο

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot. βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος το απόγευμα της Κυριακής (23/6) και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο νικητής του Survivor 1 και πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Το Τατουάζ», μίλησε για το βιβλίο του, για τη σειρά, για το γεγονός πως σε κάποια πράγματα είναι αυτοδίδακτος, ενώ δεν δίστασε για ακόμη μια φορά να αναφερθεί στο πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπιζε ο πατέρας του.

«Όταν ένας άνθρωπος πάσχει από αλκοολισμό, πάσχει και όλη η οικογένεια και πρέπει όλο αυτό ο κόσμος να το αντιληφθεί και το αγκαλιάσει. Είναι πάθηση ο αλκοολισμός. Δεν ξέρουμε ούτε τους λόγους που την προκάλεσαν, ούτε τι κρύβεται από πίσω γενικά», είπε μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, για τον πατέρα του μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

 

Λίγο μετά, μιλώντας για το βιβλίο του, ξέσπασε, λέγοντας χαρακτηριστικά:

 

«Δεν συστήθηκε ποτέ ως συγγραφέας. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κρίνουμε κάτι εφόσον δεν το γνωρίζουμε. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί προκαλεί εντύπωση. Υπάρχει κάποιο μοντέλο κινήσεων ή στρατηγικής; Δηλαδή εγώ που βγήκα από ένα παιχνίδι έπρεπε να κάνω κάτι άλλο και έκανα κάτι άλλο και προκαλεί εντύπωση; Ο κάθε άνθρωπος κρίνει και πράττει», είπε μεταξύ άλλων.

 

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα