Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η Φαίη Σκορδά με στήριξε σαν να ήταν αδερφή μου

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η Φαίη Σκορδά με στήριξε σαν να ήταν αδερφή μου

Συνεχίζει ο ίδιος στο Πρωινό και αν ναι, φεύγουν κάποιοι άλλοι; Ποια είναι η σχέση του με την Φαίη Σκορδά; Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής Όλα Λάθος:

«Είμαι στο +1 μου, μιλάμε με τον ΑΝΤ1 για το πώς ακριβώς θα κινηθούμε και τι θα κάνουμε. Φυσικά προτεραιότητα για μένα έχει ο ΑΝΤ1, αλλά οι ανακοινώσεις θα γίνουν από το κανάλι. Θα υπάρχουν ανανεώσεις στην εκπομπή σε επίπεδο ιδεών, διάρθρωσης της σκαλέτας και ατόμων. Ακόμη και αν υπήρχαν τσακωμοί δεν θα το έλεγα, αλλά σου λέω με το χέρι στην καρδιά ότι ήταν μία χρονιά που πέρασε δίχως καμία μανούρα. Όλα όσα ακούγονται δεν έχει γίνει τίποτα από όλα αυτά.

 

Η Φαίη είναι σε μία φάση πολύ δημιουργική, έχει εξελιχθεί, εκμεταλλεύεται και πράγματα που ήταν αδυναμίες της στο παρελθόν. Θα πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί με στήριξε πάρα πολύ σε πράγματα προσωπικά που μου συνέβησαν φέτος. Θα αναφερθώ ειδικά σε μία οικογενειακή απώλεια που είχα που μου είπε από την πρώτη στιγμή «Αγόρι μου θα έρθεις όποτε νιώθεις έτοιμος». Κι εγώ επειδή είμαι ένας άνθρωπος που δεν ξεχνώ, ακόμα και αν το κανάλι δεν ήθελε να εμπλέκομαι στην εκπομπή της Φαίης για του χρόνου, εγώ θα το απαιτούσα. Είναι 2-3 περιστατικά που εγώ δεν τα ξεχνάω και η Φαίη με στήριξε όχι μόνο ως άνθρωπος που γνωριζόμαστε χρόνια, αλλά σαν να ήταν αδερφή μου».

 

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα