Συγκλονίζει ο Πάνος Καλλίτσης: Έφαγα την πρώτη σφαίρα στην καρδιά

Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε ο Πάνος Καλλίτσης, ο οποίος μίλησε, για πρώτη φορά, τρία χρόνια μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε. Οι περιγραφές του ανατριχιάζουν!

Ο γνωστός make up artist, που έχει επιμεληθεί την εικόνα εκατοντάδων γυναικών από τον καλλιτεχνικό, και όχι μόνο, χώρο αναφέρθηκε στο βράδυ εκείνο που παραλίγο να χάσει τη ζωή του. Ο Πάνος Καλλίτσης περιέγραψε καρέ – καρέ τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης αλλά και τις πρώτες σκέψεις που έκανε όταν συνειδητοποίησε πως «φλερτάρει» με τον θάνατο.

«Είδα απέναντί μου έναν άνθρωπο με μαύρη κουκούλα να με σημαδεύει με ένα όπλο. Όταν προσπάθησα να διαφύγω με το αυτοκίνητο, ο δράστης άρχισε να πυροβολεί. Ούρλιαζα στον δράστη να μην πειράξει τη γυναίκα μου. Προσπάθησα να προστατέψω την Έλενα και ο δράστης με πυροβόλησε στην καρδιά. Του φώναξα “ρε π…η μου έριξες στην καρδιά;”.

Όταν με πυροβόλησε στην καρδιά, έπεσε πάνω του και του έβγαλα την κουκούλα. Μου έριξε συνολικά τρεις σφαίρες, μία στην καρδιά και δύο στα πόδια. Η Έλενα ήταν σε σοκ και μου έλεγε “δολοφόνησαν τον άνδρα μου”. Στο δρόμο για το νοσοκομείο δεν έχασα ποτέ τις αισθήσεις μου», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καλλίτσης.

zappit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα