Αρναούτογλου: Στεναχωριέμαι για την αποχώρηση του Κανάκη από τον ΑΝΤ1

Αρναούτογλου: Στεναχωριέμαι για την αποχώρηση του Κανάκη από τον ΑΝΤ1

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με το The 2Night Show και είναι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό.

Στην κάμερα του Πρωινό και την Μαρία Κοκολάκη, ο Γρηγόρης απαντά για την εκπομπή του, τις κριτικές που έχει δεχτεί αλλά και για το τέλος της συνεργασίας του Αντώνη Κανάκη με τον ΑΝΤ1.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα που επιστρέφω με τη συγκεκριμένη εκπομπή. Μου λείπει γενικά το late night στην Ελλάδα και νιώθω ότι έχει χώρο, αν και δεν είμαστε μια μεγάλη αγορά με πολύ καλλιτεχνικό κόσμο για να πάρεις συνέντευξη, όμως έχει πολύ σημαντικούς ανθρώπους και εκτός καλλιτεχνικού χώρου που μπορείς να πάρεις συνέντευξη. Μου αρέσει να έχουν όλα τα κανάλια late night, δημιουργεί μια ωραία ζώνη, όπως είναι τα πρωινά.

Θα ήθελα πάρα πολύ να αποχωρούσα στα 70 μου με αυτή την εκπομπή. Θεωρώ ότι είμαι ηλικιακά στην καλύτερη περίοδο της ζωής μου, νιώθω ότι η εμπειρία που έχω μαζέψει όλα αυτά τα χρόνια έχω τη χαρά να το βγάζω προς τα έξω κάνοντας ωραίες δουλειές. Δεν χρειάζομαι πια καμία κριτική, κάνω πιο σκληρή κριτική στον εαυτό μου από ότι οι κριτικοί.

Εγώ με τον Αντώνη, προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μπορεί να μην κάνω την ίδια παρέα που κάνουμε, αλλά έχω πολλά θετικά πράγματα γι’ αυτόν, τον θεωρώ πάρα πολύ καλό παρουσιαστή, είμαι φανατικός του Ράδιο Αρβύλα. Στεναχωριέμαι για την αποχώρηση του Αντώνη από τον ΑΝΤ1, αλλά δεν είμαι εγώ αυτό που θα κρίνω τι συνέβη όταν ο Αντώνης Κανάκης και ο ΑΝΤ1 είναι 21 χρόνια συνεργάτες», καταλήγει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα