Γιος γνωστής αστρολόγου εμπλέκεται σε κύκλωμα ναρκωτικών

Γιος γνωστής αστρολόγου εμπλέκεται σε κύκλωμα ναρκωτικών

Με τρεις αστραπιαίες συλλήψεις στην Ελλάδα, η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής εξάρθρωσε σε συνεργασία με την αμερικανική DEA ένα διεθνές κύκλωμα προμήθειας, εισαγωγής και διακίνησης κοκαΐνης στην Ευρώπη, στο οποίο συμμετείχαν ο γιος πασίγνωστης Ελληνίδας αστρολόγου και ιδιοκτήτης καφετέριας στα νότια προάστια, ο κάτοχος επιχείρησης πώλησης πολυτελών αυτοκινήτων και ένας Αλβανός.

Ο γιος της αστρολόγου διατηρεί καφετέρια και φέρεται να έχει παίξει κεντρικό ρόλο στην αγορά και τη μεταφορά των ναρκωτικών στην Αυστραλία μαζί με τους άλλους δυο συλληφθέντες.

Ο δεύτερος εκ των συλληφθέντων είναι επίσης γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας που διατηρεί μάντρα με μεταχειρισμένα πολυτελή αυτοκίνητα στα νότια προάστια της Αττικής και έχει πελάτες πολλούς επώνυμους Αθηναίους. Την αρχική πληροφορία για την αγορά της κοκαΐνης, την εμπλοκή των τριών Ελλήνων και τη μεταφορά του ναρκωτικού με το ιστιοπλοϊκό στην Αυστραλία είχε η αμερικανική δίωξη ναρκωτικών -η γνωστή DEA-, η οποία διαβίβασε όλα τα στοιχεία στην αντίστοιχη υπηρεσία της Ασφάλειας Αττικής.

Αμέσως, αξιωματικός της Δίωξης πέταξε στο Εκουαδόρ, προκειμένου να συνεργαστεί με τους Αμερικανούς πράκτορες και τους τοπικούς αστυνομικούς για την πλήρη εξάρθρωση του κυκλώματος. Οι έρευνες των Αρχών δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, καθώς εκτιμάται πως μπορεί να προκύψει άλλη μια σύλληψη στην Ελλάδα. Όταν τελειώσει η προανάκριση η ΕΛ.ΑΣ. θα προχωρήσει σε επίσημη ενημέρωση για τη σοβαρή υπόθεση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα