Έμαθε από την τηλεόραση ότι δεν θα συνεργαστεί με τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Έμαθε από την τηλεόραση ότι δεν θα συνεργαστεί με τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά έμαθε γνωστή τραγουδίστρια ότι δεν πρόκειται να πάρει μέρος στο μουσικό σχήμα που ετοιμάζει ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Πρόκειται για τη Λίτσα Γιακούση και την αποκάλυψη έκανε δημοσιογράφος στην εκπομπή "Στην Φωλιά των Κου Κου" στο Star. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος αποκάλυψε:

«Ήξερα από καιρό ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης θα έκανε φέτος κάτι πολύ διαφορετικό και θα είχε μαζί του τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο και τη Λίτσα Γιαγκούση για ένα αφιέρωμα στα 90s. Πριν από ένα μήνα, μάλιστα, σε συνέντευξη που μου έδωσε μου ανακοίνωσε αυτή τη συνεργασία και ότι επιστρέφει στις μεγάλες πίστες. Ξαφνικά, βλέπω τον Θοδωρή Μαραντίνη στην πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά να μιλά για το συγκεκριμένο σχήμα αλλά έλειπε η Λίτσα Γιαγκούση. Στη θέση της υπήρχε ο Γιώργος Τσαλίκης. Από ό,τι μαθαίνω, λοιπόν, και η Λίτσα Γιαγκούση το έμαθε από τον Νίκο Μουτσινά.

Μαθαίνω ότι αυτοί οι δύο καλλιτέχνες δεν συναντήθηκαν ποτέ. Φαίνεται ότι θέλησαν να κάνουν το μαγαζί πιο after με πιο αντρικό σχήμα. Το θέμα είναι ότι η Λίτσα είχε απορρίψει άλλα πράγματα για να είναι σε αυτή τη συνεργασία. Δεν θα έπρεπε κάποιος να της το είχε πει»;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα