Εσκασε χωρισμός για τη Μελίνα του Survivor

Εσκασε χωρισμός για τη Μελίνα του Survivor

Τον γύρο των κυπριακών sites κάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η πληροφορία πως η Μελίνα Μεταξά του «Survivor» χώρισε από τον σύντροφό της, γνωστό kickboxer, Λευτέρη Χαχαμίδη.

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε υπάρξει κάποια σχετική αντίδραση επιβεβαίωσης ή διάψευσης από την πλευρά τους, ωστόσο είναι γεγονός πως οι κοινές φωτογραφίες τους έχουν κάνει... φτερά από τους λογαριασμούς τους στο Instagram, κάτι που ενισχύει το σενάριο των τίτλων τέλους στο ειδύλλιό τους.

Η σχέση της Μελίνας Μεταξά, η οποία υπήρξε για μήνες το αντίπαλον δέος της Κατερίνας Δαλάκα στον δεύτερο κύκλο του «Survivor», έγινε γνωστή την περίοδο που εκείνη ήταν στον Αγιο Δομίνικο, καθώς ο Λευτέρης τη στήριζε ενεργά μέσα από τα social media. Μάλιστα, όταν η ομάδα της είχε κερδίσει έπαθλο επικοινωνίας και μίλησαν με μηνύματα, εκείνος της έγραψε και της ζήτησε, όταν κοιμάται, να ονειρεύεται την οικογένεια που θα αποκτήσουν μαζί.

Επίσης, ο Λευτέρης ήταν μεταξύ εκείνων που είχαν ταξιδέψει στον εξωτικό προορισμό μαζί και με άλλους συγγενείς των παικτών και είχε συναντηθεί με την αγαπημένη του, ανταλλάσσοντας on camera όμορφα λόγια αγάπης και αφοσίωσης.

[Με τη Βούλα Παπαχρήστου] Μετά τον τελικό του παιχνιδιού επιβίωσης, ωστόσο, τόσο η Μελίνα Μεταξά όσο και ο Λευτέρης άρχισαν να ανεβάζουν εικόνες από τις διακοπές τους σε Κύπρο και Μύκονο και σε καμία δεν ήταν μαζί. Εκείνο, μάλιστα, που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι κατέβηκαν από τα προφίλ τους και τα κοινά τους «κλικ».

Ο ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΟΓΩ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

Η Μελίνα Μεταξά δεν είναι η μόνη διάσημη με την οποία έχει εμπλακεί συναισθηματικά ο Λευτέρης Χαχαμίδης. Το 2012 ο kickboxer ήταν αρραβωνιασμένος με τη Βούλα Παπαχρήστου, η οποία κατέκτησε πρόσφατα το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Βερολίνου.

Οι δυο τους μάλιστα είχαν απασχολήσει έντονα τα μέσα ενημέρωσης εκείνη την εποχή, καθώς ο Λευτέρης μίλησε δημόσια για την κρυφή σχέση της Βούλας με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, που οδήγησε πιθανότατα στο τέλος του δικού τους δεσμού.

«Αν συναντούσα στον δρόμο τον Ηλία Κασιδιάρη, θα αδιαφορούσα. Δεν ρίχνω ευθύνες στον ίδιο, ότι επειδή χώρισα με τη Βούλα φταίει αυτός. Ανδρας είναι, πιθανώς να τον πλησίασε η Βούλα και να γοητεύτηκε» είχε πει τότε σε συνέντευξή του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα