Χάρης Γιακουμάτος: H πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν άλλαξα ομάδα

Χάρης Γιακουμάτος: H πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν άλλαξα ομάδα

Την δυσκολότερη στιγμή του στο Survivor αποκάλυψε ο Χάρης Γιακουμάτος, σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα “myxalandri.gr”.

Πριν φύγεις για τον Άγιο Δομίνικο, πίστευες ότι θα φτάσεις στην τελική πεντάδα ή ακόμα και να είσαι ο νικητής του Survivor;

Όχι, όταν έφυγα για το παιχνίδι ο μόνος μου στόχος ήταν να κρατήσω το χαρακτήρα και το ήθος μου παρά τις αντιξοότητες που θα συναντούσα.

Ήσουν από τους λίγους παίκτες που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σε αυτόν τον “μαραθώνιο” των έξι μηνών, αλλά και από τους πιο εύστοχους στον στόχο. Σε βοήθησε το πόλο σε αυτό;

Με βοήθησε το πόλο πάρα πολύ σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού. Από την πειθαρχία που έχω πάρει στο να αντέχω την πίεση των καταστάσεων, στο στόχο λόγω τεχνικής, στη μυική αντοχή για να αντέχω την κούραση και τον πόνο όπως και στο ομαδικό κομμάτι που ήξερα πώς να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε μια ομάδα.

Ποια είναι η πιο χαρούμενη ανάμνησή σου και ποια η πιο δύσκολη στιγμή σου στο Survivor;

Η πιο χαρούμενη στιγμή μου ήταν όταν κερδίσαμε το έπαθλο επικοινωνίας και είχαμε λίγες ώρες με τους δικούς μας ανθρώπους, όπου τότε είχε έρθει η μητέρα μου. Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν η πρώτη εβδομάδα που άλλαξα ομάδα από τους Μαχητές στους Διάσημους. Εκεί πάλεψα πολύ με τον εαυτό μου για να προσαρμοστώ γρήγορα και να φέρνω νίκες στην καινούργια μου ομάδα.

 Survivor 2 Ο Χάρης Γιακουμάτος στο Survivor Πανόραμα 11/7/18

zappit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα