Πολ Γουόκερ: Το μήνυμα που τον οδήγησε στον φριχτό θάνατο

Πολ Γουόκερ: Το μήνυμα που τον οδήγησε στον φριχτό θάνατο

Πέντε χρόνια μετά το τρομακτικό δυστύχημα και τον θάνατο του Πολ Γουόκερ, η μητέρα του Cheryl προχωρά σε αποκαλύψεις για τη μοιραία μέρα.

Η μητέρα του διάσημου ηθοποιού Πολ Γουόκερ μίλησε στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του «I Am Paul Walker». Δεν θα έβγαινε από το σπίτι τη μοιραία μέρα. Είχε ξεχάσει την εκδήλωσε για το Reach Out Worldwide.

«Δεν θα είχε πάει αν δεν του είχαν στείλει μήνυμα να του το υπενθυμίσουν».

Το πρωινό του μοιραίου θανάτου του, ο Πολ Γουόκερ βρισκόταν σε διάλειμμα από τα γυρίσματα του Furious 7.

Ήταν ενθουσιασμένος όταν κάθισε με τη μητέρα του και τη 15χρονη κόρη του Meadow στην κουζίνα. Έκανε σχέδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Είχαμε αυτή τη συζήτηση και είχε ξεχάσει την εκδήλωση. Πήρε ένα μήνυμα και μου είπε «Θέε μου, έπρεπε να είμαι κάπου!».

Έφυγε γρήγορα από το σπίτι και πήγε στην εκδήλωση για τα θύματα του τυφώνα στις Φιλιππίνες.

Ο Πολ Γουόκερ έφυγε από την εκδήλωσε μια μια Porsche Carrera GT που οδηγούσε ο φίλος και οικονομικός του σύμβουλος, πρώην οδηγός αγώνων δρόμου, Roger Rodas.

Λίγο αργότερα έχασε τον έλεγχο της πόρσε και το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες. Πέθαναν και οι δύο. Paul Walker

Αμέτρητα γράμματα για τον Πολ Γουόκερ

«Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι σκέφτονται ότι ήταν απλά ένα αστέρι του κινηματογράφου που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Αλλά υπήρχαν πολλά περισσότερα για αυτόν. Αυτό ήταν ένα κομμάτι του. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος».

Αποκάλυψε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια η οικογένεια πηγαίνει σε ένα από τα αγαπημένα του μέρη στο Huntington Beach. Ρίχνουν ηλιοτρόπια στον ωκεανό κάθε 12 Σεπτεμβρίου στα γενέθλιά του.

«Έχω πάρει πολλά γράμματα από θαυμαστές του που μου γράφουν ότι έκανε τη διαφορά στη ζωή τους. Αυτό είναι ευλογία. Δεν θα ξεχαστεί ποτέ».

 

Dailymail newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα