Η Jennifer Aniston μιλά για τον χωρισμό της και ξεσπά για το θέμα του παιδιού

Η Jennifer Aniston μιλά για τον χωρισμό της και ξεσπά για το θέμα του παιδιού

Για πρώτη φορά η Jennifer Aniston μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Justin Theroux, αλλά και για το γεγονός ότι δεν απέκτησε δικό της παιδί. 

Σε μια από τις πιο ειλικρινείς της συνεντεύξεις στο περιοδικό In Style, η πασίγνωστη ηθοποιός μετά από χρόνια εικασιών για το θέμα των παιδιών, τους βάζει όλους στη θέση τους. 

«Κανείς δε σκέφτεται πόσο ευαίσθητο μπορεί να είναι αυτό το θέμα για εμένα και τον σύντροφό μου. Δεν γνωρίζει κανείς τι έχω περάσει από ιατρικής και συναισθηματικής πλευράς. Υπάρχει μια απίστευτη πίεση στις γυναίκες για να γίνουν μητέρες και αν δεν τα καταφέρουν τις θεωρούν σκάρτες. Μπορεί να μην ήρθα σε αυτόν τον κόσμο για να αναπαραχθώ. Μπορεί ο σκοπός μου πάνω στη γη να είναι διαφορετικός», είπε η Jennifer.

Θέλησε επίσης να καταρρίψει έναν ακόμα μύθο γύρω από το πρόσωπό της και τους χωρισμούς της, αποκαλύπτοντας ότι μετά τον χωρισμό της από τον Theroux δεν είναι ένα συναισθηματικό ράκος. 

«Είναι πολύ τρελό. Οι παρερμηνείες ότι “η Jennifer Aniston δεν μπορεί να κρατήσει έναν άντρα” και “η Jennifer αρνείται να κάνει παιδί γιατί είναι εγωίστρια και αφοσιωμένη στην καριέρα της”. Ή ότι είμαι πολύ θλιμμένη και συντετριμμένη. Πρώτα απ’ όλα και με όλο τον σεβασμό δεν είμαι συντετριμμένη», ξεκαθάρισε και συνέχισε:

«Και δεύτερον, όλα αυτά είναι απερίσκεπτες υποθέσεις. Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες».

Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός αναφέρθηκε και στο ζήτημα του σεξισμού στο Hollywood αποκαλύπτοντας ότι το έχει βιώσει και η ίδια από μερίδα ΜΜΕ. 

«Οι γυναίκες χτυπιούνται για την εμφάνισή τους, τα ρούχα τους, για επιφανειακά πράγματα. Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι στο Hollywood, η γυναίκα είναι που περιφρονείται. Που μένει λυπημένη και μόνη. Είναι η αποτυχημένη. Αυτό συμβαίνει», τόνισε.

Όσο για τα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης που ήρθαν στο φως είπε:

«Είχα σίγουρα κάποιες κινήσεις από ηθοποιούς και το χειρίστηκα με το να φύγω. Ποτέ δεν είχα κάποιον σε θέση εξουσίας που να με κάνει να νιώσω άβολα και να το εκμεταλλευτεί. Με έχουν αντιμετωπίσει χειρότερα οι γυναίκες».

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα