Στη Μεσσηνία ο ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Στη Μεσσηνία ο ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Βουτιές στα καταγάλανα ελληνικά νερά αποφάσισε να κάνει και φέτος ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Την ώρα, λοιπόν, που οργιάζουν οι φήμες περί συμφωνίας του με τη Γιουβέντους, ο «CR7» χαλαρώνει στη Μεσσηνία, και συγκεκριμένα στο υπερπολυτελές τουριστικό θέρετρο «Costa Navarino».

Στο πλευρό του, φυσικά, βρίσκεται και η καλλονή σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ. Οι δυο τους ταξίδεψαν με ιδιωτικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και από εκεί επιβιβάστηκαν σε ελικόπτερο, το οποίο τους μετέφερε στην Πύλο, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο.

Μάλιστα, για τον Κριστιάνο είναι η δεύτερη συνεχής χρονιά που επιλέγει το «Costa Navarino» για την καλοκαιρινή απόδρασή του, καθώς θέλει να ξεφύγει από τα φώτα της δημοσιότητας. Ειδικά τώρα που, σύμφωνα με τη «Marca» έχει δώσει τα χέρια με τον ισχυρό άνδρα της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι και αναμένεται στο επόμενο διάστημα να υπογράψει στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ είναι στραμμένο πάνω του. Και όχι πάντα με θετικό πρόσημο.



[Χέρι χέρι η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ με τον Κριστιάνο]

Συγκεκριμένα, αίσθηση έχει προκαλέσει η αρνητική αντίδραση των εργαζομένων της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας FΙΑΤ (ανήκει στην οικογένεια Ανιέλι) για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Πορτογάλου σταρ, καθώς έγραψαν σε ανακοίνωσή τους: «Είναι ντροπή! Με αυτά που θα δώσουν στον Ρονάλντο θα μπορούσε κάθε εργαζόμενος να έχει αύξηση κατά 200 ευρώ».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα