Η Έλλη Στάη πάντρεψε τον μοναχογιό της Μάρκο

Η Έλλη Στάη πάντρεψε τον μοναχογιό της Μάρκο

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Έλλη Στάη πάντρεψε τον μοναχογιό της σε μία όμορφη και λιτή τελετή. Ο Μάρκος Κατσίμης, ο γιός της... σιδηράς κυρίας της ενημέρωσης και του Δημήτρη Κατσίμη παντρεύτηκε τη Φαίη Κουτζούκου, κόρη της γνωστής δικηγόρου και νομικής συμβούλου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Βένιας Παπαθανασοπούλου.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Καλυβίων Θορικού. Τον γαμπρό και τη νύφη συνόδευσαν στην εκκλησία οι μητέρες τους. Η νύφη έκλεψε φυσικά την παράσταση με την απλότητα της, ενώ και η Έλλη Στάη εντυπωσίασε με την εμφάνιση της. Η Φαίη έφτασε στην εκκλησία συνοδεία μουσικών και κατευθύνθηκε στον αγαπημένο της.

Μετά το γάμο ακολούθησε δεξίωση στη Λίμνη της Βουλιαγμένης. Στη λίστα των καλεσμένων ήταν φίλοι του ζευγαριού και γνωστά ονόματα της κοσμικής Αθήνας. Το ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα και ανυπομονούσε να επισημοποιήσει τη σχέση του, παρουσία της οικογένειάς του και του στενού φιλικού κύκλου του.

Φυσικά, η Έλλη Στάη είχε μεγάλο ενθουσιασμό που πάντρεψε τον μοναχογιό της, με μία γοητευτική και δραστήρια γυναίκα, όπως είναι η Φαίη.

Τον γαμπρό και τη νύφη συνόδευσαν στην εκκλησία οι μητέρες τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα