Μάλωσαν Καλογρίδη και Λυκουρέζος μπροστά σε κόσμο;

Μάλωσαν Καλογρίδη και Λυκουρέζος μπροστά σε κόσμο;

Επειτα από τα ολιγοήμερα ρομαντικά ταξίδια αναψυχής με τον αγαπημένο της σύντροφο Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την πρόταση γάμου που φημολογείται ότι της έκανε αφού γύρισαν από τη Βενετία, η Νατάσα Καλογρίδη επέστρεψε στο κανονικό της πρόγραμμα και στα λατρεμένα στέκια της στην περιοχή του Κολωνακίου.

Αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης η εκρηκτική ηθοποιός έκανε όλα τα βλέμματα στην πλατεία Κολωνακίου να γυρίσουν, αυτή τη φορά όχι λόγω άλλης μιας εκκεντρικής εμφάνισής της, αλλά λόγω ενός αρκετά έντονου λεκτικού διαπληκτισμού που είχε μπροστά στα μάτια τρίτων με τον διάσημο ποινικολόγο.

Καθώς το ερωτευμένο ζευγάρι περπατούσε αγκαλιά έξω από το νυχτερινό μαγαζί Block, που βρίσκεται πάνω στην πλατεία, η σαγηνευτική Νατάσα έπεσε πάνω σε παλιές καλές φίλες οι οποίες την προέτρεψαν να μπει μέσα στο κλαμπ προκειμένου να διασκεδάσει. Στην απρόβλεπτη άρνηση του πετυχημένου δικηγόρου να την ακολουθήσει, η Νατάσα ξέσπασε σε δυνατές φωνές, προκαλώντας τα βλέμματα των θαμώνων.

Τελικά, ο ποινικολόγος λύγισε και ακολούθησε μέσα στο εν λόγω μαγαζί την αγαπημένη του προκειμένου να μην της χαλάσει το χατίρι. Μερικά λεπτά αργότερα οι δυο τους εθεάθησαν σε σούπερ τρυφερά ενσταντανέ στο μπαρ, πίνοντας σφηνάκια παρέα με την καλή φίλη της Νατάσας Πέγκυ Ρίζου.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα