Πως θα πετύχεις το απόλυτο office look με το αγαπημένο σου t-shirt

Πως θα πετύχεις το απόλυτο office look με το αγαπημένο σου t-shirt

Η επιστροφή στο γραφείο προϋποθέτει και το κατάλληλο office look που θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σε συντροφεύσει όλη τη μέρα με στυλ και άνεση. Βασικό κομμάτι για να δημιουργήσεις το απόλυτο outfit γραφείου είναι το άνετο και easy-going t-shirt! Ετοιμάσαμε λοιπόν για σένα τις πιο fresh ιδέες, για να συνδυάσεις το αγαπημένο σου μπλουζάκι με looks που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις! 

Blazer Love!
Μια μοντέρνα αλλά και πρακτική επιλογή είναι ο συνδυασμός που μπορείς να δημιουγήσεις με το απόλυτο μακρύ σακάκι αλλά και τα αγαπημένα σου γυναικεία t-shirt! Επίλεξε ένα t-shirt σε κλασικό λευκό χρώμα και συνδύασέ το με ένα σακάκι σε in-style, ίσια γραμμή, ώστε να κολακεύει τον σωματότυπό σου! 

Το σακάκι απογειώνει το look και κάνει ακόμη και ένα απλό μπλουζάκι να δείχνει επίσημο. Για ένα office look σε πιο σοβαρή χροιά, μπορείς να επιλέξεις ένα μαύρο σακάκι και ένα λευκό μπλουζάκι, ενώ για μια πιο casual chic εμφάνιση, μπορείς να προσθέσεις ένα blazer σε έντονο χρώμα! 

T-shirt & High Waist 
Το ψηλόμεσο παντελόνι αποτελεί μια ασφαλή και κλασική επιλογή, που μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με το αγαπημένο σου μπλουζάκι, δημιουργώντας ένα office look που θα κλέψει τις εντυπώσεις! Επίλεξε ένα high waist παντελόνι, με απαλό ύφασμα και άνετη εφαρμογή, ώστε να νιώθεις υπέροχα, όλες τις ώρες που θα βρίσκεσαι στο γραφείο! Μια επίσης κολακευτική επιλογή σε ψηλόμεσο παντελόνι είναι και οι παντελόνες, που θα προσδώσουν κομψότητα και chic χροιά στο look της δουλειάς. 

Συνδύασε το παντελόνι σου με ένα t-shirt με λαιμόκοψη αλλά και με μονόχρωμες επιλογές που θα είναι και οι πιο safe για το γραφείο! 

Φούστα- Μπλούζα
Μια ακόμη girly και παιχνιδιάρικη εμφάνιση θα μπορούσε να είναι και το look που ολοκληρώνεται με μια εντυπωσιακή φούστα! Η ίδια δημιουργεί εντυπωσιακά σύνολα , ακόμη και για το γραφείο και αποτελεί μια must επιλογή που θα αναδείξει το στυλ σου και θα εντυπωσιάσει όλες σου τις συναδέλφους! 

Αν είσαι από τα κορίτσια που ακολουθούν το αυστηρό look στο γραφείο, μπορείς να επιλέξεις μια pencil φούστα, που θα προσδώσει επίσημη πινελιά στο outfit σου και, φυσικά, θα μπορεί να συνδυαστεί με το αγαπημένο σου μπλουζάκι. 

Αν πάλι θέλεις να δώσεις μια πιο αέρινη και μοντέρνα πινελιά στο office ρούχο σου, αξίζει να επιλέξεις μια φούστα με πιέτες, η οποία θα δώσει τέλειο σχήμα και εικόνα στον σωματότυπό σου! Όποια κατεύθυνση και να ακολουθήσεις, μην ξεχάσεις να προσθέσεις στο look σου το βαμβακερό και άνετο μπλουζάκι σου αλλά και oxford παπούτσια! 

Your dress choice
Εξίσου ασφαλή επιλογή για το γραφείο, αποτελεί και το φόρεμα σε συνδυασμό με το αγαπημένο σου μπλουζάκι! Τώρα που η άνοιξη είναι προ των πυλών, μπορείς να επιλέξεις ένα μπλουζάκι σε γήινο χρώμα και να το φορέσεις κάτω από ένα αμάνικο φόρεμα, δημιουργώντας ένα υπέροχο look, που όλες θα θέλουν να αντιγράψουν. Αν θέλεις να κινηθείς με safe κομμάτια, μπορείς να δημιουργήσεις ένα outfit με φόρεμα σε ίσια γραμμή, που αποτελεί και την επιτομή της κομψότητας για το γραφείο! 

Κάνε πιο λαμπερές αλλά και ντελικάτες όλες τις εμφανίσεις σου στο γραφείο, αξιοποιώντας το πιο άνετο αλλά και πρακτικό κομμάτι της ντουλάπας σου: το t-shirt! Παίξε με τους συνδυασμούς και ανακάλυψε νέα outfits που θα ανανεώσουν την εικόνα σου με τον πιο elegant και οικονομικό τρόπο και θα εκτοξεύσουν την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα