Το κόλπο στο μακιγιάζ για πιο ξεκούραστο βλέμμα

Το κόλπο στο μακιγιάζ για πιο ξεκούραστο βλέμμα

Οι επαγγελματίες μακιγιέρ του χώρου το χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, καθώς αυτό το πολύ απλό και διαφορετικό προϊόν έχει πολλά οφέλη για την εμφάνισή σας.

Ο λόγος για το λευκό eyeliner, το οποίο όσο παράξενο κι αν ακούγεται μπορεί να κάνει… θαύματα αναφορικά με το βλέμμα και τα μάτια σας. Σίγουρα είναι γνωστό ότι όσο πιο σκούρα βάφετε τα μάτια σας, τόσο πιο μικρά δείχνουν, με τις ανοιχτόχρωμες επιλογές να τα μεγαλώνουν και να τα κάνουν να φαίνονται πιο ξεκούραστα.

Κάτι που ισχύει και με το λευκό eyeliner, το οποίο τον τελευταίο καιρό κυριαρχεί όλο και περισσότερο στις εμφανίσεις των αγαπημένων celebrities, καθώς και στα social media.

Το λευκό eyeliner μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο μακιγιάζ σας με πολλούς τρόπους και σε κάθε περίπτωση να καταφέρετε να έχετε ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Έτσι, μπορείτε να αντικαταστήσετε το κλασικό μαύρο με το λευκό eyeliner και να τραβήξετε μία λεπτή γραμμή ακριβώς πάνω από τις βλεφαρίδες σας ή αν είστε πιο τολμηρή να τραβήξετε λίγο παραπάνω τη γραμμή προς τα έξω δημιουργώντας ένα λευκό cat eye look.

Εναλλακτικά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν σκιά και να βάψετε όλο το επάνω βλέφαρό σας λευκό ή να το εφαρμόσετε στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας σαν highlighter. Τέλος, στην εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου το λευκό eyeliner κάνει το βλέμμα σας να μοιάζει πιο ξεκούραστο και φωτεινό, ενώ ταυτόχρονα μεγαλώνει και τα μάτια σας.

https://www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα