Σασμός: Ο φόβος μια εγκυμοσύνης φέρνει πανικό ...

Σασμός: Ο φόβος μια εγκυμοσύνης φέρνει πανικό ...

Μία εγκυμοσύνη φέρνει πανικό, στη σειρά Σασμός. Ο Αστέρης και η Αργυρώ φέρονται περίεργα και αυτό προκαλεί τεράστια αγωνία στην Καλλιόπη. Στην προσπάθειά τους να κρύψουν την αλήθεια για τον Πετρή, η Καπετάνισσα αρχίζει να σκέφτεται διάφορα..

Τα πάρε δώσε του Αστέρη και της Αργυρώς, η άκρα μυστικότητα, το παιδικό δωμάτιο στο σπίτι της Βασιλικής και άλλα πολλά, βάζουν την Καλλιόπη σε σκέψεις. Αυτό που τρέμει περισσότερο από όλα, είναι να μην ανταμώσουν ξανά οι δυο τους...

Οι μέρες περνούν και η Καλλιόπη είναι σίγουρη πως για να συμπεριφέρονται όλοι έτσι, κάποιος λόγος θα υπάρχει. Έτσι, αρχίζει να υποψιάζεται ότι η Αργυρώ κρύβει την εγκυμοσύνη της.

 Κρύος ιδρώτας την λούζει σε αυτή την ιδέα και σπεύδει να βρει τον Αστέρη. Τον ικετεύει να της πει την αλήθεια και του ζητά να μη μπλέξει με την Αργυρώ, γιατί όλα θα τελειώσουν στη ζωή τους.

Επόμενος στόχος της είναι ο Παύλος, ο οποίος προσπαθεί να την καθησυχάσει, ενώ ξέρει την αλήθεια. Η Καλλιόπη επιμένει στην κατάρα που τους τρώει τα σωθικά και παλεύει να κρατήσει Αργυρώ και Αστέρη μακριά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα