Επιστρέφει το Fame Story – Ποια είναι τα ονόματα έκπληξη

Επιστρέφει το Fame Story – Ποια είναι τα ονόματα έκπληξη

Το «Fame Story»  είναι από τα μουσικά σόου-ριάλιτι που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Το «Fame Story» ετοιμάζεται να επιστρέψει τη νέα χρονιά στους δέκτες μας, μέσα από την τηλεόραση του STAR.

Οι φήμες ακούγονται εδώ και καιρό, όμως μια φράση που ειπώθηκε από τον Νίκο Κοκλώνη και την Εύη Δρούτσα στο κλείσιμο του J2US φαίνεται να τις επιβεβαιώνει.  «Because I Am Fame» ακούστηκε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Χαμογέλα και πάλι», τo Fame Story θα ξεκινήσει στις αρχές της νέας σεζόν στην prime time, και τα επεισόδια αναμένεται να προβάλλονται 5 – 6 φορές την εβδομάδα. Συγκεκριμένα, θα υπάρχουν κανονικά επεισόδια και ένα live, ενώ υπάρχουν και σκέψεις μήπως προβάλλεται και 7 ημέρες την εβδομάδα.

 Φαίνεται πως ο Νίκος Κοκλώνης θα είναι ο παρουσιαστής του μουσικού ριάλιτι, ενώ για την κριτική επιτροπή έχει «κλειδώσει» το όνομα της Δέσποινας Βανδή. Η Άννα Βίσση βρίσκεται επίσης πολύ κοντά  σε συμφωνία, Ακόμη, ακούγονται τα ονόματα του Γιώργου Θεοφάνους και του Φοίβου, ενώ ρόλο -κλειδί φαίνεται πως θα έχει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην σχολή και τα live του μουσικού ριάλιτι.

Τη διεύθυνση της Ακαδημίας θα αναλάβει γυναίκα, με τις πληροφορίες της εκπομπής να αναφέρουν πως πρόκειται για την Βίκυ Λέανδρος, η οποία βρίσκεται ήδη σε επαφές με την εταιρεία παραγωγής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα