MasterChef: Έβγαλα ένα γλυκό και πήρα 10.000 ευρώ

MasterChef: Έβγαλα ένα γλυκό και πήρα 10.000 ευρώ

Στη μάχη για το Silver Award και το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ ρίχτηκαν ο Νίκος Τράκας και ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης στην χθεσινή δοκιμασία του MasterChef. Στο επεισόδιο της Παρασκευής δεν είχαμε δοκιμασία αποχώρησης αλλά αντιγραφής ενός ιδιαίτερα απαιτητικού γλυκού δια χειρός του διεθνούς pastry chef, Antonio Bachour.

Οι δύο παίκτες έπρεπε να αποδώσουν με όσο το δυνατόν περισσότερη ακρίβεια ένα επιδόρπιο από σορμπέ ελληνικού γιαουρτιού με μέλι και φράουλες. Οι προσπάθειες των διαγωνιζόμενων έλαβαν πολύ θετικά σχόλια τόσο από τους 3 κριτές του MasterChef όσο και από τον guest chef.

Με συνολικά 36 βαθμούς ο Νίκος Τράκας ήταν ο μεγάλος νικητής του Silver Award, λαμβάνοντας ταυτόχρονα και το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ. Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης έλαβε 34 βαθμούς και ήρθε δεύτερος.

«Ξέρω ότι ο Νίκος χρειάζεται αυτά τα χρήματα, το έχουμε συζητήσει. Εμένα στον διαγωνισμό αυτό δεν με απασχολούν τα χρήματα», ανέφερε ο Αλέξανδρος μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Οι υπόλοιποι παίκτες συνεχάρησαν τον Νίκο Τράκα για τη νίκη του και του ευχήθηκαν να απολαύσει το έπαθλό του.

«Έβγαλα γλυκό και πήρα 10.000 ευρώ. Θα το βλέπουν τώρα οι φίλοι μου οι μάγειρες και θα ζηλεύουν», είπε χαριτολογώντας ο νικητής του Silver Award στο MasterChef.

«H μέρα λήγει εξαιρετικά. Κέρδισα τον Τοίχο με την ομάδα μου, κέρδισα 10.000 ευρώ, ένα βιβλίο και μία πρόσκληση για σεμινάριο του Antonio Bachour στη Θεσσαλονίκη. Το συναίσθημα είναι: δεν επαναπαύεσαι, βαράς ακόμα ταχύτητες, δεν συγχωρείς τίποτα και πας – αν μπορέσεις – μέχρι το τέρμα», τόνισε ο Νίκος Τράκας μετά το τέλος της δοκιμασίας.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα