MasterChef: Μοιραίο λάθος. Έλαβε σοκαριστικά χαμηλή βαθμολογία κι αποχώρησε

MasterChef: Μοιραίο λάθος. Έλαβε σοκαριστικά χαμηλή βαθμολογία κι αποχώρησε

Οι παίκτες του MasterChef είχαν χθες την τιμή και την χαρά να φιλοξενηθούν στην οικία του Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, εξοχότατου κύριου Γιώργου Τσούνη, στην Ομαδική Δοκιμασία της εβδομάδας.

Οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους ούτως ώστε να ικανοποιήσουν τον υψηλό καλεσμένο που είχαν κοντά τους και να δημιουργήσουν πιάτα ξεχωριστά. Ο Στέφανος Χίλας ήταν εκείνος που είχε τα πλεονεκτήματα της δοκιμασίας στη διάθεσή του ορίζοντας ως αντίπαλο αρχηγό τη Μαρία Λαζαρίδου αλλά και επιλέγοντας τα μαγειρικά ζευγάρια κάθε σταδίου του γεύματος, που κλήθηκαν να ετοιμάσουν οι δύο ομάδες του MasterChef. Μετά την αξιολόγηση των πιάτων, οι κριτές αποφάσισαν πως η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που είχε την χειρότερη επίδοση κι έπρεπε να στείλει τρεις παίκτες στην κουζίνα για να μαγειρέψουν για την παραμονή τους. Αυτοί ήταν η Μαρία Λαζαρίδου, η Πωλίνα Βετσίνοβα κι ο Νίκος Κόντος.

Για την Δοκιμασία Αποχώρησης οι τρεις chef κριτές ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν στην κουζίνα του MasterChef 2023 τον καταξιωμένο pastry chef Μιχάλη Χατζηκαλημέρη, ο οποίος ετοίμασε ένα γλυκό υψηλών προδιαγραφών. Η Πωλίνα, αν και πήγαινε σχετικά καλά στην αρχή, στην πορεία έκανε ένα τραγικό λάθος που κατέστρεψε το γλυκό της κι αποχώρησε από το MasterChef. Μάλιστα έλαβε ιδιαίτερα χαμηλές βαθμολογίες με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να της δίνει μόνο 3 βαθμούς.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα