Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα χάνει την ασυλία – Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα χάνει την ασυλία – Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το κλίμα στη Μπλε ομάδα παραμένει τεταμένο και κανείς δεν ξέρει πως θα καταλήξει η κατάσταση στο Survivor. Τα «μαγειρέματα», οι στρατηγικές και οι ψήφοι πρωταγωνιστούν στις μεταξύ τους συζητήσεις αλλά και τους καυγάδες.

Η Ελευθερία Ελευθερίου εξέφρασε τα παράπονά της στους συμπαίκτες της για το γεγονός ότι ψηφίζεται συνέχεια από την στιγμή που μπήκε στο Survivor, ενώ ταραχές υπήρξαν και στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού με τις υποψηφιότητες του Σπύρου Μαρτίκα και του Νίκου Μπάρτζη. Αρκετοί απόρησαν με την υποψηφιότητα του τελευταίου και το κλίμα δεν άργησε να γίνει εκρηκτικό.

Τρίτο αγώνισμα ασυλίας και η νίκη σε αυτό προϋποθέτει την καλή συνεργασία μεταξύ των παικτών. Ποια ομάδα θα έχει την καλύτερη απόδοση; Κόκκινοι ή Μπλε; Όταν οι δύο ομάδες θα φτάσουν στο Συμβούλιο του νησιού, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Νικόλας Αγόρου θα προσπαθήσουν να λύσουν τις διαφορές τους.

 Ποιος είναι ο τελευταίος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor;
Όπως αναφέρει το zappit.gr, σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και τα οποία όπως πάντα σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, οι Μπλε θα χάσουν για τρίτη φορά και θα είναι αυτοί που θα οδηγηθούν για ακόμα μια φορά στην κάλπη, υποδεικνύοντας τον τελευταίο υποψήφιο από την ομάδα τους που θα είναι η Ρία Κολοβού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα