MasterChef: Σέρβιρε άδειο πιάτο και αποχώρησε οριστικά

MasterChef: Σέρβιρε άδειο πιάτο και αποχώρησε οριστικά

Ένα νέο επεισόδιο MasterChef προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο STAR, στο οποίοι οι παίκτες περίμεναν να ακούσουν τα αποτελέσματα της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας του ριάλιτι μαγειρικής.

Σε αυτήν, την πολυπόθητη νίκη κατόρθωσε να πάρει η μπλε ομάδα με αποτέλεσμα οι παίκτες της να οδηγηθούν στον εξώστη σαν απλοί θεατές. Σε αντίθεση, φυσικά, με τους Κόκκινους οι οποίοι και έπρεπε να περάσουν για μια ακόμα φορά την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας των συμπαικτών τους.

Από αυτά τα «καρφώματα» βγήκαν, λοιπόν στον τάκο ο Παύλος Λούλης, ο Νίκος Τράκας και ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας που κλήθηκαν να διαγωνιστούν για μια δεύτερη ευκαιρία στο MasterChef.

Η σουπιά που πρωταγωνιστούσε στο πιάτο, όμως, έμελλε να προδώσει έναν εκ των τριών παικτών. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Παύλο Λούλη, ο οποίος είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της μαγειρικής του προσπάθειας καθώς η σουπιά του έπεσε από τον πάγκο του. Γι’ αυτό και στη λήξη του χρόνου ο παίκτης του MasterChef, ετοιμάζοντας μόνο ένα από τα δύο πιάτα που είχαν ζητηθεί, ξέσπασε σε κλάματα με αναφιλητά για το τραγικό αποτέλεσμα.

Ύστερα από την δοκιμή και των δύο πιάτων όμως, μιας και ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας έστειλε άδειο πιάτο, δίχως να γνωρίζουν ποιο ανήκει σε ποιον, οι τρεις δημοφιλείς σεφ και κριτές του διαγωνισμού στάθηκαν μπροστά στους υποψηφίους για να ανακοινώσουν το όνομα εκείνου που θα αποχωρούσε από το MasterChef.

Αυτός ήταν εύλογα ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας, ο οποίος παραιτήθηκε κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας και δήλωσε μεταξύ άλλων στην αποχώρηση πως «ό,τι έγινε, έγινε. Εγώ μάλλον μέχρι εδώ μπορούσα. Σημασία δεν έχει μόνο να το αγαπάς το MasterChef αλλά πρέπει να μπορείς και να αντέξεις. Μετά από κάποιο σημείο νομίζω πως δεν είχα ούτε την ψυχολογία για να συνεχίσω ούτε και ήθελα να αλλάξω τον εαυτό μου».

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα