Survivor All Star: Νέες παραβιάσεις κανονισμών - Εν αναμονή της τιμωρίας

Survivor All Star: Νέες παραβιάσεις κανονισμών - Εν αναμονή της τιμωρίας

Δε πρόλαβε να γίνει η σύσταση των νέων ομάδων και από το επόμενο κιόλας επεισόδιο θα έχουμε ανατροπές, καθώς ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στο σημερινό επεισόδιο ότι δύο παίκτες πιάστηκαν να παραβιάζουν τους κανονισμούς του Survivor All Star.

 Ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης έκαναν δύο διαφορετικές παραβιάσεις κανονισμών. Όπως ανακοινώνει και στο trailer ο Γιώργος Λιανός στους υπόλοιπους παίκτες, η απόφαση για την τιμωρία τους θα γίνει μετά από τη συλλογή πληροφοριών και την εξέτασή τους. Οι δυο τους λείπουν φυσικά από το σημερινό αγώνισμα και οι υπόλοιποι παίκτες φαίνονται παγωμένοι και σοκαρισμένοι από τα όσα ακούνε.

Το χθεσινό έκτακτο συμβούλιο στο Survivor All Star έφερε το ξαναμοίρασμα των ομάδων και το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε με αγωνία τις εξελίξεις.

 Η νέα ομάδα των Κόκκινων αποτελείται από τους: Κωνσταντίνο Βασάλο, Τάκη Καραγκούνια, Σάκη Κατσούλη, Γιώργο Κόρομι, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, Ηλία Μπόγδανο, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Εύη Σαλταφερίδου, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιο Χανταμπάκη, Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Τη Μπλε μπαντάνα φοράνε πλέον οι: Νικόλας Αγόρου, Στέλλα Ανδρεάδου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ηλίας Γκότσης, Ελευθερία Ελευθερίου, Ρία Κολοβού, Σπύρος Μαρτίκας, Μελίνα Μεταξά, Νίκος Μπάρτζης, Γιωρίκας Πιλίδης, Μάριος Πρίαμος, Ελένη Χαμπέρη.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε, όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star τη δεύτερη ασυλία κερδίζουν και πάλι οι Κόκκινοι. Έτσι οι Μπλε θα αναγκαστούν να βγάλουν ακόμη δύο υποψήφιους προς αποχώρηση. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα