Γιώργος Λιάγκας κατά του Θεοφάνους: Είναι ντροπή και μόνο να λέγεται και να συγκρίνεται

Γιώργος Λιάγκας κατά του Θεοφάνους: Είναι ντροπή και μόνο να λέγεται και να συγκρίνεται

Η κάμερα του ΑΝΤ1 εντόπισε τον Γιώργο Θεοφάνους στο αεροδρόμιο και ρωτήθηκε για την παρεξήγηση που έχει γίνει με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Ο Γιώργος Θεοφάνους έδωσε το οκ να τραγουδήσει ο Τάσος Μπουγάς το κομμάτι «Φεγγάρι μου χλωμό» με άλλους στίχους για διαφήμιση πολυκαταστήματος παιχνιδιών χωρίς να ρωτήσει την ερμηνεύτρια.

Η απάντηση του μουσικοσυνθέτη δεν άρεσε καθόλου στον Γιώργο Λιάγκα, σχολιάζοντας αρχικά, «μήπως τώρα που έχει εκπομπή δικιά του νομίζει πως είναι δημοσιογράφος;».

 «Παιδιά δεν έχετε πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθείτε; Υπάρχουν σοβαρότερα θέματα να ασχοληθείτε, πιστέψτε με. Πώς ξεχάσατε τα Τέμπη ξαφνικά;», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους κάνοντας έξαλλος τον Γιώργο Λιάγκα.

«Είναι ντροπή καταρχάς να συγκρίνουμε τα Τέμπη που είναι εθνική τραγωδία με ένα τραγούδι που δόθηκε και αν έπρεπε να δοθεί ή όχι, είναι ντροπή και μόνο να λέγεται και να συγκρίνεται. Ντροπή, ντροπή πραγματικά και μόνο που βάζει τον εαυτό του… ότι αφήσαμε το ένα θέμα και ασχολούμαστε με αυτό.

 Δεν μπορεί να πει κανένας πως αυτή η εκπομπή δεν ασχολείται με το θέμα των Τεμπών. Είναι ντροπή και μόνο να το συγκρίνουμε. Θα μπορούσε ο κύριος Θεοφάνους που έκανε μαθήματα δημοσιογραφίας, ο φίλος μου ο Γιώργος να απαντήσει διαφορετικά ή να μην απαντήσει καθόλου», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα