Survivor All Star: Με νέες ομάδες το σημερινό επεισόδιο

Survivor All Star: Με νέες ομάδες το σημερινό επεισόδιο

Στο σημερινό Survivor All Star στο πλαίσιο ενός έκτακτου Συμβούλιου του νησιού θα υπάρξει μια ανατρεπτική αλλαγή στα έως τώρα δεδομένα του παιχνιδιού.

Ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει στους παίκτες ότι οι ομάδες διαμορφώνονται ριζικά αλλιώς και πως θα γίνουν συγκεκριμένα οι ανακατατάξεις των δύο ομάδων, των Μπλε και των Κόκκινων.

Όπως είπε: «Έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση. Οι ομάδες που ξέρατε ανήκουν στο παρελθόν, η τράπουλα θα ξαναμοιραστεί» ανακοινώνει ο παρουσιαστής του Survivor All Star στους παίκτες, που φαίνεται να είναι μια πολύ αναπάντεχη εξέλιξη για αυτούς.

Σύμφωνα με το «Πρωινό μας», μετά από τρεις μήνες χώρια, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα είναι και πάλι μαζί στους Κόκκινους, ενώ η σύνθεση των δύο ομάδων θα είναι η ακόλουθη:

Πιο συγκεκριμένα, στους Κόκκινους θα είναι οι: Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Τάκης Καραγκούνιας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Κορομί, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου, Κωνσταντίνος Βασάλος, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Τέλος, στους Μπλε θα ανήκουν οι: Σπύρος Μαρτίκας, Στέλλα Ανδρεάδου, Ηλίας Γκότσης, Μάριος Πρίαμος, Νίκος Μπάρτζης, Ελευθερία Ελευθερίου, Μελίνα Μεταξά, Γιώργος Πιλίδης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Νικόλας Αγόρου, Ρία Κολοβού.

πηγή: thestandard.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα