Παγιδευμένοι spoiler: Ο Δημήτρης ανακαλύπτει ακόμα ένα ψέμα της Άννας και εξοργίζεται

Παγιδευμένοι spoiler: Ο Δημήτρης ανακαλύπτει ακόμα ένα ψέμα της Άννας και εξοργίζεται

Ολοένα και περισσότερο μπερδεύονται οι ήρωες στον ιστό της… αράχνης στο σίριαλ του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» με τις εξελίξεις να έρχονται προσεχώς για να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Αν και η Άννα και ο Δημήτρης έχουν αποφασίσει να πορευτούν μαζί και να μην αφήσουν τίποτα ξανά να μπει εμπόδιο ανάμεσά τους, ένα ακόμη ψέμα της κεντρικής ηρωίδας αναμένεται να αποκαλυφθεί και να εξοργίσει τον αγαπημένο της. Όλα αρχίζουν όταν η δικηγόρος λαμβάνει ένα βίντεο του Άγγελου στο οποίο αποκαλύπτονται πολλά. Όλη η αλήθεια για τη δολοφονία του νεαρού βρίσκεται εκεί, μαζί με άλλα μυστικά που η Άννα θα πρέπει να αποκωδικοποιήσει. Ωστόσο, παίρνει τη μοιραία απόφαση να μην πει τίποτα ακόμη στον Δημήτρη, μέχρι να αποφασίσει πώς θα το χρησιμοποιήσει.

Ο Δημήτρης, από την άλλη, μετά το αίσιο τέλος της δίκης της Άννας, κάνει αίτηση για να επιστρέψει στη θέση του στην Εισαγγελία, ενώ ο Αλέκος δεν μπορεί να αντέξει στην ιδέα ότι βρίσκεται στη φυλακή και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αφεθεί ελεύθερος. Η Άννα, όμως, στέκεται απέναντί του και είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα για να τον κρατήσει για πάντα μέσα. Ωστόσο, τα σχέδιά της ανατρέπονται από τη μία στιγμή στην άλλη. Ο Δημήτρης ανακαλύπτει το ψέμα που του είπε η Άννα και εξοργίζεται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο περιοδικό My Tv, ο Εισαγγελέας δεν μπορεί να πιστέψει πως συνεχίζει να του κρύβει πράγματα μετά από όσα πέρασαν και αρχίζει να αμφιβάλλει για την εμπιστοσύνη που της δείχνει. Κι ενώ το περιεχόμενο του φακέλου που έχει λάβει η Άννα, της «καίει», ακόμα, τα χέρια, οι εξελίξεις δεν την αφήνουν να καταλάβει ότι το βίντεο του Άγγελου κρύβει κάποιο μήνυμα που θα την συγκλονίσει. Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης της ασκεί μεγάλη πίεση προκειμένου να του εκμυστηρευτεί τι είναι αυτό που του κρύβει αλλά και τι αποκαλύψεις υπάρχουν σχετικά με την υπόθεση στον φάκελο που έλαβε. Θα του πει η Άννα την αλήθεια για τον μυστηριώδη φάκελο;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα