Σασμός: Το νέο τραγούδι με τον Βασίλη Σκουλά για τη Μαρίνα και τον Αντώνη

Σασμός: Το νέο τραγούδι με τον Βασίλη Σκουλά για τη Μαρίνα και τον Αντώνη

Ένα ακόμα τραγούδι για την επιτυχημένη σειρά του ALPHA με αφορμή την αγάπη δύο αγαπημένων ηρώων της, της Μαρίνας και του Αντώνη.

Μία αγάπη δυνατή και διαρκείας, μία αγάπη ιδανική, ίσως «δυσεύρετη» στις ημέρες που διανύουμε. Η Μαρίνα κι ο Αντώνης συναντήθηκαν λίγο πριν εκείνη παντρευτεί τον Μάρκο Βρουλάκη, ο οποίος στη συνέχεια δολοφονήθηκε. Υπήρξε μεταξύ τους μια τρυφερότητα και μια φροντίδα εκφρασμένη περισσότερο από την πλευρά του Αντώνη, όταν εκείνη έχασε τον σύζυγό της. Ο σιωπηλός κι ανεκπλήρωτος έρωτάς τους συναντούσε συνεχώς εμπόδια. Στο βλέμμα της Μαρίνας, κάθε φορά που κοίταζε τον Αντώνη, διαβάζαμε λόγια όπως «μόνο εσύ ξέρεις πώς να περιμένεις». Και στο δικό του… «θα ξαναβρεθούμε μια μέρα. Kαι τότε όλα τα βράδια κι όλα τα τραγούδια θά ‘ναι δικά μας».

 Το τραγούδι της καρδιάς του Αντώνη και της Μαρίνας έχει τίτλο «Κερί αναμμένο» σε στίχους Γιάννη Κότσιρα και μουσική Νίκου Τερζή. Αφορά στον γάμο τους, έναν γάμο που δεν το περιμένουν μόνο οι νεόνυμφοι, δύο και πλέον δεκαετίες, αλλά και ολόκληρο το χωριό. Είναι μια μέρα χαράς για την Άνω Ποριά, μέρα γιορτής και μεγάλης ανάτασης. Είναι η απόδειξη ότι η αληθινή αγάπη, στον δρόμο αντοχής της ζωής, δεν εγκαταλείπει, ένα αισιόδοξο μήνυμα που το έχουν όλοι ανάγκη.

Το «Κερί αναμμένο» με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά, ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο Ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα