Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης αποφασίζει να αναλάβει δράση

Ο Αλέξης αποφασίζει να αναλάβει δράση για να κλείσει το στόμα της Μαρίας. Έτσι χωρίς να χάσει χρόνο, έξαλλος, κανονίζει να πάρει ρεπό από την ταβέρνα για να κάνει μια «επίσκεψη» στη γυναίκα που τον ενοχλεί ανώνυμα για να τη σκοτώσει.

Την ίδια στιγμή τη μεγάλη της ανησυχία για τον Αλέξη εκφράζει η Μαργαρίτα στη Μυρτάλη, μιλώντας της για τα βίαια ξεσπάσματά του, αλλά δεν γνωρίζει ότι η Μυρτάλη τα ξέρει όλα.

Στο μεταξύ οι τσακωμοί της Ασπασίας και της Ειρήνης συνεχίζονται, ενώ ο Κωνσταντίνος λέει πάλι ψέματα στην Ισμήνη για ένα βραδινό ραντεβού στο γραφείο του και ενορχηστρώνει άλλη μια κομπίνα με τον Δημοσθένη.

Ο Ανδρέας ανταποκρίνεται στο κάλεσμα και πηγαίνει από το σπίτι της Αρετής για φαγητό, όπου έρχονται πολύ κοντά και… καταλήγουν να κάνουν έρωτα.

Την ίδια ώρα η Ασπασία συνεχίζει να ασκεί πίεση στον Δημοσθένη, καθώς θέλει πάση θυσία να μάθει ποιος πήρε τα όργανα του γιου της:«Θέλω να μάθεις ποιοι πήραν τα όργανα του γιου μου! Να έρθω σε επαφή μαζί τους! Θέλω να τους δω, να τους μιλήσω!»

Εν τω μεταξύ η Αναστασία για πρώτη φορά εμφανίζεται περιποιημένη στο ελαιοτριβείο και ο Αποστόλης το προσέχει… Ο Στάθης και η Ιουλία επιστρέφουν από την Αθήνα πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, ενώ η Ειρήνη συνεχίζει την παραβατική της συμπεριφορά και κλέβει ένα αντικείμενο από το μίνι μάρκετ, αλλά για κακή της τύχη τη βλέπει ο υπεύθυνος της ασφάλειας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα