Κατερίνα Καινούργιου: O τενόρος που της άρεσε, βρέθηκε στην εκπομπή - Έχω βρει τον μπελά μου με σένα

Κατερίνα Καινούργιου: O τενόρος που της άρεσε, βρέθηκε στην εκπομπή - Έχω βρει τον μπελά μου με σένα

Ο τενόρος Βασίλης Κούρτης, ο οποίος ήταν υποψήφιος για τη Ελλάδα στη φετινή Eurovision, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια, το πρωί της Δευτέρας (06/02) εξέφρασε τον θαυμασμό της στο πρόσωπό του σε συνομιλία που είχαν μέσω Skype. «Καλέ τι ωραίο παιδί. Γειά σου Βασίλη. Βασίλη, πόσο χρονών είσαι; 29, τι να σε κάνω; Τι ζώδιο είσαι; Βασίλη, δε με ενδιαφέρει καθόλου το τραγούδι σου αλλά, πως δε σε έχω δει τόσο καιρό;» του είχε πει η παρουσιάστρια με ενθουσιασμό.

Στη σημερινή της εκπομπή και ενώ η Κατερίνα Καινούργιου βρισκόταν στον «αέρα» δέχτηκε έναν απρόσμενο επισκέπτη. Ξαφνικά η μουσική ανέβηκε και από την πόρτα εμφανίστηκε… ο τενόρος Βασίλης Κούρτης.

Ήταν η πρώτη συνάντησή τους και η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Λοιπόν, έχω βρει τον μπελά μου με σένα. Βγαίνεις εσύ στην εκπομπή και λέω “τι ωραίο παιδί” γιατί δεν σε είχα προσέξει και χάρηκα στη συνέχεια. Όταν από πάνω μου έλεγαν πως είσαι και τενόρος με μια πολύ σπουδαία πορεία, είπα μπράβο και έκανα λίγη πλάκα. Θέλω να σου πω ότι μετά δέχθηκα άπειρα μίσους από γυναίκες κυρίως που στεναχωρήθηκα τόσο πολύ και έλεγα ότι εδώ ο κόσμος πεθαίνει και μπαίνουν για να βρίσουν. “Μιλφάρα”, “λυσάρα”, “πως την έπεσες έτσι”, “σεξουαλική παρενόχληση στο παιδί”… Δηλαδή έφτασαν στο σημείο, όταν λέω σε ένα παιδί “τι ωραίο αγόρι που είσαι” που το έχω πει άπειρες φορές και σε κορίτσια στον αέρα της εκπομπής, να θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Κούρτης είπε: «Σε ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια! Εννοείται πως δεν παρεξηγήθηκα, προς Θεού».

πηγή: newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO