Καρολίνα Καλύβα: Αν δω αντίστοιχο φιλί Μάριου - Ελευθερίας στην καλύβα, θα στεναχωρηθώ αλλά δεν θα αγριέψω

Σε νέες δηλώσεις σχετικά με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους στο Survivor All Star, προχώρησε η Καρολίνα Καλύβα, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι δεν είχε ιδέα για την φημολογούμενη σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Γεια σου», η Καρολίνα ξεκαθάρισε: «Δεν είχα ιδέα για την Ελευθερία Ελευθερίου και δεν με αφορά κιόλας. Είναι κάτι που, αν υφίσταται, ανήκει στο παρελθόν του. Από την στιγμή που δεν ανέφερε κάτι, ξέροντας πως από τη δική μου πλευρά υπάρχει κάτι τόσο βαρύ, η λογική λέει ότι θα έλεγε αντίστοιχα και για εκείνον. Δεν ειπώθηκε ποτέ τίποτα τέτοιο».

Απαντώντας σε ερώτημα για το πώς θα αντιδράσει αν μπει η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor All Star και φιληθεί με τον Μάριο Πρίαμο, η Καρολίνα είπε: «Όλα συμβαίνουν στη ζωή, από τη στιγμή που υπάρχει καλή πρόθεση δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Θα στεναχωρηθείς αλλά δεν θα αγριέψεις. Γιατί είναι κάτι που συμβαίνει και δεν το κάνω ως αντίποινα».

 Εξήγησε στη συνέχεια, ότι «και παντρεμένος να είσαι αν σου προκύψει κάτι έντονο στη ζωή σου, με πολύ δυνατά, πρωτόγνωρα συναισθήματα και λες “πάω, αξίζει, γιατί έτσι νιώθω”, προχωράς. Ναι, να υπάρχει το ξεκαθάρισμα, αλλά δεν μπορείς να το αποτρέψεις».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα