Survivor All Star - Spoiler: Οι τρεις νέοι παίκτες και τα φιλιά στην καλύβα

Survivor All Star - Spoiler: Οι τρεις νέοι παίκτες και τα φιλιά στην καλύβα

Το Survivor θα προβληθεί απόψε το βράδυ και όλοι αναμένουν να δούνε τι συμβαίνει με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο. Ήδη όπως έχουμε δει από το τρέιλερ, ο Γιώργος Λιανός κάνει λόγο για παραβίαση κανόνων.

«Βλέπω καθημερινά δυο συγκεκριμένους παίκτες να κινούνται μέσα από τη ζούγκλα . Δεν πεινάμε τσάμπα εδώ κι ούτε άλλη εκπομπή ερωτικού περιεχομένου παίζουμε», λέει ο Σπύρος Μαρτίκας στο τρέιλερ του Survivor, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης τονίζει: «Γιατί χάνονται τη συγκεκριμένη ώρα με το που πέφτει ο ήλιος;».

Στο αποψινό επεισόδιο, επίσης, θα δούμε και τρεις νέους παίκτες να μπαίνουν στο Survivor και συγκεκριμένα πρόκειται για τους Ρία Κολοβού, Γιώργο Κόρομι και Κρις Σταμούλη. Ο Γιώργος Κορόμι θα ενταχθεί στους Διάσημους, ενώ η Ρία Κολοβού κι ο Κρις Σταμούλης θα ενισχύσουν τους Μαχητές. Παράλληλα, οι προμήθειες έρχονται την κατάλληλη στιγμή για να δώσουν μια ανάσα στους δύο ομάδες.

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor με παράλληλο έπαθλο φαγητού ξεκινά με τους Κόκκινους και τους Μπλε να ρίχνονται με πάθος στο στίβο μάχης. Ποια ομάδα, όμως, θα κερδίσει και ποια θα οδηγηθεί στην κάλπη για να βγάλει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα;

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτα spoiler – τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη- η κόκκινη ομάδα είναι αυτή που θα κερδίσει απόψε τον αγώνα ασυλίας και ως εκ τούτου οι παίκτες της μπλε ομάδας θα οδηγηθούν στην κάλπη. Ο παίκτης που, σύμφωνα πάντα με τα σπόιλερ, θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Τάκης Καραγκούνιας.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα