Maestro: Απόψε το συγκλονιστικό φινάλε του Α’ κύκλου – Δείτε αποκλειστικά αποσπάσματα

Maestro: Απόψε το συγκλονιστικό φινάλε του Α’ κύκλου – Δείτε αποκλειστικά αποσπάσματα

Στο τελευταίο επεισόδιο με τίτλο "Να μ' αγαπάς" το φεστιβάλ μουσικής ξεκινά, το νησί πλημμυρίζει με μουσικές, ωστόσο οι εξελίξεις στις ζωές των ηρώων είναι ραγδαίες, αφού το "παζλ" της αποκάλυψης της δολοφονίας του Χαράλαμπου συμπληρώνεται και αναμένεται να επηρεάσει κάθε έναν ξεχωριστά.

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Maestro».

H Kλέλια και ο Ορέστης χαλαρώνουν στην παραλία δίπλα στο κύμα. Η Κλέλια του λέει ότι έχει αρχίσει και αγχώνεται τις τελευταίες ημέρες και τον ρωτάει αν έχει σκεφτεί πώς θα τα ισορροπήσει όλα – την πρώην γυναίκα του, το παιδί που έρχεται, αυτούς τους δυο…

Ο Ορέστης την ρωτάει αν εκείνη έχει σκεφτεί να είναι σε σχέση με κάποιον που κουβαλάει τόσα θέματα (αναφερόμενος στον εαυτό του). «Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι ότι είμαι ερωτευμένη», του απαντάει εκείνη. «Περνάει αυτό», της απαντάει εκείνος.

«Γιατί πρέπει να το κάνουμε συνέχεια πιο δραματικό από ότι είναι; Να είμαστε στην τσίτα. Εγώ χαρούμενη θέλω να είμαι. Έχεις ξεχάσει πώς είναι, ε;», τον ρωτάει η Κλέλια. «Θέλω να μεγαλώνω μαζί σου», προσθέτει.

«Ρομαντικό», απαντάει εκείνος. «Έφυγα από την Αθήνα, ήρθα σε ένα μέρος να ηρεμήσω και γνώρισα εσένα», της λέει χιουμοριστικά και φιλιούνται.

Έπειτα μιλάνε για το φεστιβάλ, που ξεκινά στο νησί. Η Κλέλια κάνει πλάκα με την «κοιλίτσα» του και την πρεσβυωπία, που έχει. «Όλα τα κακά φέτος σε βρήκανε; Να το δω λίγο το μαλλί;», ρωτάει χιουμοριστικά.

Σε ένα άλλο απόσπασμα η μητέρα της Κλέλιας συναντά τον Ορέστη και τον ρωτά για την σχέση του με την κόρη της .....

Λίγες ώρες πριν οι καταιγιστικές εξελίξεις και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των ηθοποιών της σειράς καθηλώσουν και πάλι το τηλεοπτικό κοινό, το φως της δημοσιότητας είδαν βίντεο με αποσπάσματα από το τελευταίο επεισόδιο, στα οποία αποτυπώνονται στιγμές των πρωταγωνιστών από το συγκλονιστικό φινάλε.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα