Τέλος από την εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΪ η Ντόρα Κουτροκόη - Η πρώτη αντίδρασή της

Τέλος από την εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΪ η Ντόρα Κουτροκόη - Η πρώτη αντίδρασή της

Αλλαγές έρχονται στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΣΚΑΙ.

 Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή της Super Κατερίνα, την Τετάρτη ανακοινώθηκε στην Ντόρα Κουτροκόη ότι αύριο Παρασκευή θα είναι η τελευταία της εμφάνιση στην εκπομπή «Σήμερα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής η Ντόρα Κουτροκόη δεν θα «απορροφηθεί» σε κάποια άλλη εκπομπή και δεν θα παραμείνει στον ΣΚΑΪ.

 Η Ντόρα Κουτροκόη, αν και έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, φαίνεται ότι δεν «έδεσε» τηλεοπτικά με τους δυο συναδέλφους της.

Επιπλέον υπήρχαν και πολλά πρακτικά θέματα στην εκπομπή, όπως για παράδειγμα το θέμα των παραθύρων όπου σε μόνιμη βάση πέραν των καλεσμένων υπήρχαν και τρία παράθυρα.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα ο ρόλος της Ντόρας Κουτροκόη στο «Σήμερα» είχε περιοριστεί κατά πολύ.

«Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να ενσωματωθεί στην ομάδα των δύο παρουσιαστών. Υπήρχαν πολλά θέματα στην εκπομπή, όπως για παράδειγμα το θέμα των παραθύρων όπου σε μόνιμη βάση πέραν των καλεσμένων υπήρχαν και τρία παράθυρα. Δεν υπήρχε χώρος ποιος θα πρωτομιλήσει. Το τελευταίο διάστημα ο ρόλος της είχε περιοριστεί κατά πολύ.

 Είναι άσχημο που συμβαίνει μεσούσης της σεζόν, δεν είναι εύκολο. Και εκείνη καταλαβαίνει ότι υπήρχε μια δυσκολία. Το ένιωσε από την αρχή της εκπομπής. Είναι μια ικανότατη συνάδελφος που φαντάζομαι θα απορροφηθεί κάπου αλλού» ανέφερε στην εκπομπή η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα