Ενοχλημένη η Καινούργιου με την Τσιμτσιλή: Μην μένετε στα αρνητικά σας παρακαλώ πολύ

Ενοχλημένη η Καινούργιου με την Τσιμτσιλή: Μην μένετε στα αρνητικά σας παρακαλώ πολύ

Το είπα μέσα από την καρδιά μου. Μη μένετε στα αρνητικά αν θέλετε να κάνετε θέματα, να μένετε στη θετική πλευρά και στην καλή διάθεση...

Η Κατερίνα Καινούργιου στη χθεσινή εκπομπή με αφορμή την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου αναφέρθηκε στη σχέση που είχε εκείνη με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο αποκαλύπτοντας πως αυτή τους είχε γνωρίσει.

 Ακούγοντας αυτές τις δηλώσεις η Σταματίνα Τσιμτσιλή ένιωσε άβολα και δεν έκρυψε την ενόχλησή της λέγοντας δυο λόγια στην εκπομπή της το πρωί της Πέμπτης.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στην παρουσιάστρια του «Happy Day». «Θέλω να πω κάτι που με στεναχώρησε. Δεν μου αρέσει να τα κρατάω. Χθες που σχολίασα εγώ το γεγονός, πραγματικά παρόλο που η σχέση μου με τον Βασίλη ήταν πολύ γνωστή, το έκανα με τόση χαρά μέσα από την καρδιά μου. Πραγματικά χαίρομαι που ο ένας βρήκε τον άλλον, φαίνονται ότι είναι ευτυχισμένοι. Η Κωνσταντίνα ήθελε να δημιουργήσει οικογένεια, δεν ήταν τόσο καριερίστα. Πραγματικά ήθελε να κάνει οικογένεια και το έλεγε από μικρή. Πάνω στον αυθορμητισμό μου είπα “Α θα το ακούει ο μπαμπάς μου”. Αυτά μπορεί να συμβούν στις οικογένειες. Μίλησα τόσο ωραία και ξαφνικά σήμερα στεναχωρήθηκα με την πρωινή εκπομπή το Happy Day γιατί έμειναν σε αυτό το κομμάτι. Μίλησα από την καρδιά μου και έμειναν και σχολίαζαν τόση ώρα, το λέω με σεβασμό, αν εγώ έκανα καλά και αν έχει ενοχληθεί η οικογένεια. Πραγματικά μπορεί να ήταν και λάθος μου που το είπα έτσι στον αέρα, το είπα αυθόρμητα.

 Το να γίνει αυτό τώρα θέμα και να μείνουν σε κάτι που μπορεί να ήταν φάουλ μου, επί δέκα λεπτά να ασχολούμαστε με κάτι τέτοιο… παιδιά με ενόχλησε, θα το πω στεναχωρήθηκα, σαν άνθρωπο με ξέρουν και τα παιδιά της εκπομπής και η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης και ο κόσμος. Πραγματικά καμία κακή πρόθεση δεν είχα.

Το είπα μέσα από την καρδιά μου. Μη μένετε στα αρνητικά αν θέλετε να κάνετε θέματα, να μένετε στη θετική πλευρά και στην καλή διάθεση. Το είπα αυθόρμητα. Μην μένετε στα αρνητικά σας παρακαλώ πάρα πολύ».


Τσιμτσιλή: «Έβλεπα λίγο αυτή τη συζήτηση και ένιωσα λίγο άβολα παιδιά»
 
Μετά τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου για τη σχέση του πρώην συντρόφου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου με τη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε θέση.

 Η παρουσιάστρια σχολίασε πως δεν ήταν ωραία κίνηση της Κατερίνας Καινούργιου να αναφερθεί στο παρελθόν της και σε έναν άνθρωπο που έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του. 

Δείτε ΕΔΩ τα βίντεο με όσα ειπώθηκαν