Καλημέρα Ελλάδα: Το πρώτο τρέιλερ με Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου και η ατάκα για το… μουστάκι

Καλημέρα Ελλάδα: Το πρώτο τρέιλερ με Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου και η ατάκα για το… μουστάκι

Στον αέρα εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται το πρώτο τρέιλερ για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» με πρωταγωνιστές τη Μαρία Αναστασοπούλου και τον Γιώργο Παπαδάκη.

Υπενθυμίζεται ότι η δημοσιογράφος αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ μετά από πολλά χρόνια παρουσίας της στον σταθμό του Φαλήρου και «μετακόμισε» στον ANT1, αναλαμβάνοντας χρέη συμπαρουσιάστριας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Ο ΑΝΤ1, με μεγάλη χαρά, υποδέχεται στην οικογένειά του την Μαρία Αναστασοπούλου. Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένα δυνατό πρόσωπο της νέας δημοσιογραφικής γενιάς με επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση. Ξεχωρίζει για τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό λόγο της, αλλά και για τη δυναμική της παρουσία στη μάχη της είδησης.  

Η δημοσιογράφος θα ενταχθεί στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ANT1 και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη», ανέφερε η ανακοίνωση του σταθμού.

Στο πρώτο κοινό τρέιλερ των δύο, ο παρουσιαστής υποδέχεται τη Μαρία Αναστασοπούλου στο στούντιο, κάνοντας μάλιστα ένα λογοπαίγνιο για το μουστάκι του, καθώς σε προηγούμενο τρέιλερ στο οποίο εμφανιζόταν μόνος του ακουγόταν η φράση: «Αυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις».

«Και την πιο διαχρονική καλημέρα…» αναφέρει η Μαρία Αναστασοπούλου στο νέο τρέιλερ. «Και με το μουστάκι στη θέση του» της απαντά ο Γιώργος Παπαδάκης. «Πιο διαχρονικό και από το Καλημέρα Ελλάδα» ανταπαντά εκείνη.

Δείτε το τρέιλερ

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα