Σασμός: Θα καταδώσει ο Μανόλης τον Μαθιό ή όχι;

Σασμός: Θα καταδώσει ο Μανόλης τον Μαθιό ή όχι;

Ο Μαθιός περιμένει με αγωνία την απόφαση του Μανόλη. Θα τον καταδώσει ή όχι; Το νέο επεισόδιο της σειράς Σασμός που θα προβληθεί απόψε θα κόψει την ανάσα.

Στο μεταξύ η Μαρίνα αιφνιδιάζεται σ’ αυτό που της προτείνει ο γιατρός προσπαθώντας συγχρόνως να μη μάθει τίποτα η Αργυρώ. Η αγοραπωλησία του κτήματος του Αστέρη από τον Άγγελο ολοκληρώνεται σε πολεμικό κλίμα.

Ο Γεράσιμος ετοιμάζεται να φύγει οριστικά από την Κρήτη. Ενώ η Αργυρώ γιορτάζει χαρούμενη με τον Σταύρο τα καλά νέα, ο Αστέρης αποκαλύπτει στον Μαθιό τα σχέδιά του. Ποια θα είναι η αντίδραση του Μαθιού σ’ αυτό που θα ακούσει;

Σασμός, Τετάρτη 29 Ιουνίου, Επεισόδιο 168

Η μέρα του χειρουργείου πλησιάζει, γεμίζοντας με φόβο την Αργυρώ. Ο Μανόλης εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες και η Κλαίρη προσπαθεί να τον βοηθήσει. Την ίδια στιγμή, Στέλλα και Βασιλική προσπαθούν να μάθουν τι συμβαίνει, με την ξαφνική αναχώρηση Αστέρη και Μαθιού για Ιταλία.

Η ημέρα της επέμβασης φτάνει. Δύο χωριστές ομάδες ανθρώπων, ενωμένες σε έναν κοινό σκοπό, αναχωρούν για την Αθήνα. Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς τα φώτα των χειρουργείων ανάβουν, και οι ζωές της Αργυρώς και του Αστέρη ετοιμάζονται να αλλάξουν για πάντα…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα