Survivor: Απίστευτη αποκάλυψη! Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει μοιράσει τηλέφωνα έξω για να στέλνουν sms

Survivor: Απίστευτη αποκάλυψη! Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει μοιράσει τηλέφωνα έξω για να στέλνουν sms

Στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend παραχώρησε συνέντευξη ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο πρώην παίκτης του Survivor, αναφέρθηκε για το εάν έχει μιλήσει με τον Γιώργο Κατσαούνη, το bullying που δέχτηκε μέσα στο παιχνίδι, την επίθεση που έκανε στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, αλλά και τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Το Survivor ήταν σταθμός στη ζωή μου, το έχω πει σε πάρα πολλούς ότι είναι κάτι που θα το ξαναέκανα. Είναι κομμάτι του εαυτού μου πλέον. Θα δούμε τώρα αν θα γίνει και το All Star, θα ήθελα πάρα πολύ να συμμετάσχω», είπε αρχικά ο μισθοφόρος ενώ έκανε αναφορά και στο bullying που δέχθηκε στο παιχνίδι.

«Το bullying που λένε το έφαγα εγώ. Και από τον Άρη, από τη Ναυσικά, από τον Απόστολο που βγήκε και είπε ότι τον απείλησα, από πολλούς έφαγα bullying».

Όσο για τον Σπύρο Μαρτίκα; Ο Τάκης ανέφερε πως ο «εξολοθρευτής» του φετινού Survivor είχε μοιράσει τηλέφωνα έξω ώστε να στέλνουν μηνύματα για να τον στηρίζουν στις ψηφοφορίες.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει μοιράσει τηλέφωνα έξω για να στέλνουν sms. Ο Σπύρος το έχει πει αυτό. Το είχε πει σε μένα, στην ένωση συγκεκριμένα», είπε μεταξύ άλλων, ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα