Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Ότι είπα για Άρη και Σοφιάνα ισχύει - Τι είπε για Μαρτίκα και Ασημίνα

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Ότι είπα για Άρη και Σοφιάνα ισχύει - Τι είπε για Μαρτίκα και Ασημίνα

Ο Άρης λειτουργεί με στρατηγική κι έχει έπαρση. Δυστυχώς τους έχει πείσει όλους πως είναι ο ηγέτης και πρέπει να τον ρωτούν για τα πάντα....

Ότι είπα στις προσωπικές μου συνεντεύξεις υφίσταται. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Με έπιασε ο Άρης πίσω από τις κάμερες και μου ζήτησε να μαζέψω όσα είχα πει για εκείνον και τη Σοφιάνα...

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, στην εκπομπή «Love it»

 «Δεν ήθελα να φύγω από το Survivor, αλλά είμαι χαρούμενος που έφτασα στην τελική δεκάδα. Η Ασημίνα είναι υπερβολικά ώριμη για την ηλικία της, πιστεύω πως χρειάζεται τη νίκη και της αξίζει. Είμαι ένας έντονος τύπος. Όταν από τη δεύτερη μέρα είδα επιθετικότητα προς το μέρος μου, αντιδρούσα. Είμαι άνθρωπος της στιγμής. Όταν ερχόντουσαν και μου ζητούσαν συγγνώμη, ξέχναγα ότι μου έκαναν και τους αγκάλιαζα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας σκοτώνει άνθρωπο για να μείνει μια ώρα παραπάνω στο παιχνίδι και να έχει δημοσιότητα. Βασίστηκε στον ψεύτικο έρωτα που έχει στήσει με τη Βρισηίδα. Δημιούργησαν τη σχέση για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Η Βρισηίδα είναι ένα κακομαθημένο κορίτσι, δεν σου δίνει το δικαίωμα να μιλήσεις», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

 Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είπε επίσης: «Ο Άρης λειτουργεί με στρατηγική κι έχει έπαρση. Δυστυχώς τους έχει πείσει όλους πως είναι ο ηγέτης και πρέπει να τον ρωτούν για τα πάντα. Πίσω από τις κάμερες με στήριζε. Μπροστά έπαιρνε το μέρος του Σπύρου και του Τάκη κι εκεί κατάλαβα ότι έχει στρατηγική.

Ότι είπα στις προσωπικές μου συνεντεύξεις υφίσταται. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Με έπιασε ο Άρης πίσω από τις κάμερες και μου ζήτησε να μαζέψω όσα είχα πει για εκείνον και τη Σοφιάνα. Είπα πράγματα που ισχύουν, αλλά τα είπα με τρολαριστικό χαρακτήρα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα