Survivor: Χαμός για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση – Αιχμές για πληρωμένα sms

Survivor: Χαμός για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση – Αιχμές για πληρωμένα sms

Νέα εβδομάδα, νέες προκλήσεις και νέες ομάδες στο Survivor. Όλα κυλούσαν -παροδικά- ήρεμα στις ακτές του Αγίου Δομίνικου, όταν οι παίκτες έλαβαν έναν πάπυρο, που έγραφε πως θα υπάρξει έκτακτο συμβούλιο.

Αρχικά, μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες καθώς, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου θα έπρεπε να αποχωρήσει από το Survivor λόγω ενός προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρούσε κι είχε οξυνθεί. Ωστόσο οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, αφού ο παρουσιαστής είχε να κάνει ακόμα μία σημαντική ανακοίνωση για την ανασύσταση των ομάδων.

Οι ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής: η νέα μπλε ομάδα αποτελείται από τους Σταυρούλα Χρυσαείδη, Άρης Σοϊλέδης, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Νίκος Γιάννης και Βρισηίδα Ανδριώτου ενώ η νέα κόκκινη ομάδα αποτελείται από τους Στέλλα Ανδρεάδου, Γιώργος Ταλάντσεβ, Μαίη Εμμανουηλίδου, Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας και Στάθης Σχίζας.

Στο χθεσινό επεισόδιο οι παίκτες του ελληνικού και του τούρκικου Survivor ενώθηκαν για έναν ανατρεπτικό αγώνα επάθλου και νικητές αναδείχθηκαν οι μπλε.

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα