Survivor: Ποιοι θα νικήσουν στο αγώνισμα επάθλου – Οι Έλληνες συναντούν τους Τούρκους All Star

Survivor: Ποιοι θα νικήσουν στο αγώνισμα επάθλου – Οι Έλληνες συναντούν τους Τούρκους All Star

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον στίβο μάχης προκειμένου να αγωνιστούν με τους all – star της Τουρκίας, σε ένα διαφορετικό επεισόδιο, που θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας (16/5) στο Survivor. Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εκεί, καθώς τους ανακοινώνεται το μεγάλο έπαθλο που διεκδικούν, το οποίο και ενθουσιάζει τους παίκτες.

Την εμφάνισή του στο τρέιλερ που κυκλοφορεί φαίνεται να κάνει ο Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος ανακοινώνει μαζί με τον Γιώργο Λιανό, στους παίκτες, το μεγάλο έπαθλο που διεκδικούν. “Θα πρέπει να μεταφερθείτε σε μια υπέροχη βίλλα! Πολύς χορός, γιατί υπάρχει ένα καταπληκτικό θεματικό πάρτι, το οποίο θα το ζήσετε και θα το θυμάστε σε όλη σας τη ζωή!” είπε ο Γιώργος Λιανός, με τους Μπλε και τους Κόκκινους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα και επευφημίες.

Οι παίκτες φαίνονται να μην κρατιούνται να παίξουν με τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών της Τουρκίας στο Survivor, ενώ στο αγώνισμα που ακολουθεί βάζουν τα δυνατά τους, με στόχο την πολυπόθητη νίκη και το μεγάλο έπαθλο.

Με τους «Μπλε» Έλληνες και Τούρκους στη μια πλευρά και τους «Κόκκινους» Έλληνες και Τούρκους στην άλλη, οι δύο ομάδες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγώνα επάθλου της Δευτέρας. Ποιοι θα νικήσουν;

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν αυτοί που θα “χαμογελάσουν” θα είναι οι Μπλε παίκτες Ελλάδας και Τουρκίας. Αναμένεται να δούμε αν τα spoiler θα επιβεβαιωθούν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα