Eurovision 2022: Απόψε ο Β’ Ημιτελικός – Η σειρά εμφάνισης της Κύπρου

Eurovision 2022: Απόψε ο Β’ Ημιτελικός – Η σειρά εμφάνισης της Κύπρου

Tον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή του Pala Olimpico θα δώσει απόψε στις 22:00 στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2022 η Ανδρομάχη. Η τραγουδίστρια εκπροσωπεί την Κύπρο με το Ela.

 Από τις 18 συνολικά χώρες που διαγωνίζονται απόψε στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision, η Κύπρος εμφανίζεται στην 9η θέση.

Πιο συγκεκριμένα η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Β’ Ημιτελικό είναι:

Φινλανδία
Ισραήλ
Σερβία
Αζερμπαϊτζάν
Γεωργία
Μάλτα
Σαν Μαρίνο
Αυστραλία
Κύπρος
Ιρλανδία
Βόρεια Μακεδονία
Εσθονία
Ρουμανία
Πολωνία
Μαυροβούνιο
Βέλγιο
Σουηδία
Τσεχία

Η νεαρή τραγουδίστρια θα προσπαθήσει να «μαγέψει» τους Ευρωπαίους και να πάρει το «χρυσό» εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

 Ela: Το τραγούδι της Ανδρομάχης που εκπροσωπεί την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision 2022

Το τραγούδι Ela δημιουργήθηκε από μια ομάδα παγκόσμια διακεκριμένων συνθετών υπό τον Alex Papaconstantinou που απαρτίζεται από τους: Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani. Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στους διεθνώς καταξιωμένους καλλιτεχνικούς διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton.

 Με ένα απίθανο και αποκαλυπτικό φόρεμα η Ανδρομάχη θα εμφανιστεί στη σκηνή σαν άλλη Αφροδίτη αναδυόμενη μέσα από κύματα ενώ στη σκηνή υπάρχει ένα τεράστιο κοχύλι, πάνω στο οποίο βρίσκονται οι χορευτές της.

Εντυπωσιακά είναι εξίσου και τα γραφικά ενώ οι χρωματισμοί «παίζουν» ανάμεσα σε μπλε, ροζ και μωβ αποχρώσεις.

Το τραγούδι Ela δημιούργησε μια ομάδα παγκόσμια διακεκριμένων συνθετών υπό τον Alex Papaconstantinou (Eurovision 2007, 2009, 2012, 2018, 2019). Συγκεκριμένα: Arash (Eurovision 2009), Eyelar Mirzazadeh, τον Αλβανό παραγωγό Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, τον γνωστό σε όλους Κύπριο συνθέτη και στιχουργό Γιώργο Παπαδόπουλο, το Σουηδό συνθέτη και παραγωγό πολλών διεθνών επιτυχιών, όπως το Cool Me Down Robert Uhlmann, το Σουηδό παραγωγό σε πολλές συνεργασίες με τον Alex P Viktor Svensson και Yll Limani.

Τη σκηνική παρουσία της Κυπριακής συμμετοχής στο Τορίνο για τη φετινή Γιουροβίζιον έχει αναλάβει το δίδυμο Marvin Dietmann και Dan Shipton ενώ το φόρεμα της Ανδρομάχης έχει την υπογραφή του Στέλιου Κουδουνάρη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα