Survivor: Οι εντάσεις και οι ανατροπές δεν σταματούν - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Οι εντάσεις και οι ανατροπές δεν σταματούν - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε, στο αποψινό Survivor ο Τάκης Καραγκούνιας, βρίσκεται για χιλιοστή φορά στο στόχαστρο των τσακωμών και του σχολιασμού των συμπαικτών του.

 Αρχικά καυγαδίζουν στην παραλία και μετά η ένταση αυτή συνεχίζεται όμως και στον στίβο μάχης, με τον Τάκη να τα βάζει πάλι με την Σοφιάννα και τον Μαρτίκα, δημιουργώντας μια τεράστια σύγχυση στον πάγκο.

Φυσικά, ούτε από το συμβούλιο του νησιού θα μπορούσαν να λείπουν οι καυγάδες, με τον Καραγκούνια να φτάνει όπως φαίνεται στο αμήν του και να καταγγέλλει ενώπιoν όλων πως ο Σπύρος Μαρτίκας όλη μέρα γλείφει τους συμπαίκτες του και τους τάζει ποτά, φαγητά και ταξίδια προκειμένου εκείνος να εξασφαλίσει την παραμονή του στο παιχνίδι.

Τέλος σύμφωνα με spoilers, στο αποψινό επεισόδιο οι μπλε θα χάσουν και αντί να προτείνουν τον πιο αδύναμο κρίκο για αποχώρηση που είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ από την ψηφοφορία υποψήφιος βγαίνει ο Τάκης που είναι φυσικό να βγει εκτός εαυτού και να κατηγορεί τους συμπαίκτες του για αυτή τους την κίνηση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα